Comunicate de Afaceri

Tu de ce nu stiai?

Fie ca te afli in Romania sau oriunde in Europa, si ti se intampla ceva pe drum (pana de cauciuc, defectiune tehnica, eveniment rutier, lipsa de combustibil, ramai fara curent sau ti se blocheaza sistemul de inchidere), cu 9695 vei putea beneficia de expertiza unor oameni cu experienta in materie de servicii de asistenta rutiera, tractare si depanare.

 Stiai ca in ultimele 12 luni peste 32.200 de soferi care au circulat regulat cu masina au ramas pe marginea drumului din cauza unor probleme mecanice, iar 13.400 au fost implicati in evenimente rutiere ce au dus la imobilizarea masinii.

 Atunci cand masina ta este imobilizata, incerci sa apelezi la o firma de tractare si pierzi mult timp prospectand si negociind cu un furnizor de servicii. Daca adaugi si timpul necesar tractatorului pentru a ajunge la tine, pierzi in medie aprox 80 minute.

 Cea mai buna solutie pentru a evita o astfel de situatie este sa achizitionezi si sa activezi din timp un card 9695, astfel vei minimiza costurile si nu vei mai pierde timp pretios.

 9695 iti tracteaza autoturismul la domiciliu sau la cel mai apropiat service multibrand, vulcanizare sau statie de alimentare, fara limita de interventii. De asemenea, poti beneficia de cazare, autoturism de inlocuire sau transport persoane, chiar si repatriere.

Cu o experienta de 12 ani, deservind peste 14 000 de clienti, 9695 a construit cea mai mare retea de furnizori de servicii de asistenta rutiera la nivel national si international, atent coordonata de un Call Center gata sa iti raspunda solicitarilor 24/7

 

 

 

Acum stii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. Assistance Cars Club S.R.L.

Comentarii

Cauta

Categorii populare