Comunicate de Afaceri

Unde pot sa parchez o masina pe termen lung langa aeroportul Otopeni?

Nu e un secret faptul ca masinile stationate pe termen lung chiar si in apropierea aeroporturilor (dar nu in spatii private) se afla in vizorul hotilor si pot fi foarte usor vandalizate (fie ca este vorba despre zgarieturi ori alte avarii, desprinderea capacelor de la roti, spargerea si sustragerea bunurilor din interior sau chiar furtul masinii).

Cu toate acestea, gratie serviciile competitive pe care le ofera parcare365.ro este mult mai usor sa parchezi un autoturism langa aeroport, chiar si pentru o perioada mai lunga. Procedura este extrem de simpla, iar preturile foarte avantajoase. parcare365.ro este un spatiu privat, foarte bine securizat - in incinta sa sunt amplasate mai multe camere video, astfel ca veti avea siguranta ca masina dumneavoastra se afla pe maini bune in lipsa dumneavoastra. La intoarcerea pe aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, indiferent de ora la care veti ajunge, veti putea mergeti in parcare pentru a ridica masina si pentru a ajunge acasa in cel mai scurt timp si in confortul propriului autoturism.

Se merita sa utilizezi o parcare privata in apropiere de Otopeni pe durata indelungata?

Utilizarea unei parcari private in imediata apropiere a aeroportului este pe deplin justificata. Fie ca mergeti in strainatate cu interes de afaceri sau pentru a petrece timp de calitate, de relaxare si pentru a vizita noi locatii o perioada mai lunga de timp, parcarea privata din Romania va poate oferi mai multe beneficii:

- veti ajunge la aeroport confortabil, simplu si rapid, fara extra-costuri (pe taxi-uri, tren sau timpul unui prieten dispus sa va ajute).

- parcare365.ro ofera tarife de parcare minime; puse in balanta cu eliminarea stresului si obtinerea unui confort suplimentar, costurile sunt din plin acoperite

- daca sunteti in cautarea unei parcari private in apropierea aeroportului Henri Coanda, parkingotopeni.ro va poate gazdui masina personala chiar si o luna de zile (tarifele difera in functie de perioada de inchiriere).

- pe toata perioada cat veti lipsi din tara, autoturismul dumneavoastra va fi in deplina siguranta

-parcare365.ro foloseste un sistem de supraveghere video non-stop

- la intoarcere pe aeroport, veti gasi masina in aceeasi locatie, pregatita pentru a o conduce direct acasa

- va puteti bucura de o experienta de calatorie completa placuta, din momentul in care iesiti din casa si pana cand va intoarceti in acelasi punct.

Daca v-ati convins ca merita sa lasati masina la noi inainte de a zbura spre destinatia aleasa, va asteptam la parcare365.ro

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: login promotion srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare