Comunicate de Afaceri

Unde se pot plati amenzile de rovinieta in 5 minute

Este gratuit si autorizat de Directia de Impozite si Taxe Locale si poate fi accesat la orice ora din zi sau din noapte, de oriunde de pe teritoriul Romaniei.

Acest serviciu de plata amenzi de rovinieta online ii scuteste pe soferi de alergatura prin oras, timp pierdut la cozile de la ghiseele institutiilor publice si de birocratie. In plus, cu ajutorul lui, acestia se pot incadra in termenul legal de 48 de ore in care pot plati doar jumatate din suma. Amenda-online.ro este un site dedicat tuturor persoanelor fizice, care incaseaza amenzi de roviniete, dar si de circulatie, care vor sa-si usureze viata si care detin un card bancar, de credit sau de debit.

De acum, nu mai este nevoie sa cauti o autoritate publica care sa incaseze amenzi de rovinieta pentru a scapa de aceasta problema. Serviciul online te ajuta sa rezolvi totul in doar 5 minute! Pentru a accesa site-ul Amenda-online.ro nu trebuie sa-ti faci cont sau sa descarci vreun program sau vreo aplicatie. Pur si simplu intri pe prima pagina si completezi formularul de acolo cu datele din procesul verbal si cu datele tale personale. Apoi, dupa atenta verificare a informatiilor, vei fi transferat catre o pagina securizata a procesorului de plati MobilPay, unde vei face plata efectiva cu ajutorul cardului Visa, Visa Electron, MasterCard ┼či Maestro. MobilPay este autorizat de Visa si MasterCard si foloseste un protocol SSL, al carui certificat a fost emis de Comodo, una dintre cele mai faimoase companii internationale in domeniul criptarii transmiterii informatiilor.

Imediat dupa confirmarea platii, soferii vor primi, pe email, dovezile de plata pentru amenzile de rovinieta, care trebuie trimise in termen de 15 zile de la data primirii procesului verbal catre CESTRIN, organismul tehnic al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale. Documentul trebuie insotit de o copie a procesului verbal si a instiintarii de plata. Poti face acest lucru: pe e-mail, la adresa info.rovinieta@cestrin.ro; prin fax, la numarul de telefon 021.315.15.84; prin posta, curierat sau predare directa la sediul CESTRIN (adresa Bd. Iuliu Maniu, nr. 401 A, Sector 6, Bucuresti).

Nu mai irosi timpul, intra pe https://www.amenda-online.ro/ si achita orice fel de amenzi de rovinieta sau de circulatie online. Site-ul Amenda-online.ro poate fi accesat de pe calculator, tableta sau telefon mobil oricand si oriunde, asa ca profita de tehnologie si scapa de alergaturi inutile si birocratie.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Roviniete.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare