Comunicate de Afaceri

Vesti bune din industria auto: Masini leasing in conditii foarte avantajoase pentru tine

Afla mai multe despre masini leasing si programele pe care le poti accesa in conditii foarte avantajoase.

Aceste autovehicule nu depasesc 5 ani de vechime, nici 150.000 de kilometri, sunt dotare tehnic corespunzator, nu prezinta uzura si vin in cele mai bune conditii pentru tine. Mai mult decat atat, garantia service vine la pachet, odata cu serviciul de buy back ce iti este garantat.

Masini leasing: ce fel de autoturisme second hand poti achizitiona si ce beneficii ai

Pana nu demult, ideea de leasing auto era asociata, implicit, cu autoturismele in exclusivitate noi. Ei bine, faptul ca acum poti achizitiona si auto rulate in strainatate prin programe flexibile de plata, este o veste excelenta, ce te va ajuta sa iti pui in aplicare toate planurile pentru afacerile tale.

Poti achizitiona orice tip de autoturism, care nu depaseste 5 ani de vechime, si nici 150.000 de km, si care se prezinta in cea mai buna stare tehnica. Vorbim despre intreaga gama de masini de vinzare, fara exceptie, pusa la dispozitie cumparatorilor de catre Autogeist.ro, un parc auto modern si profesionist, de mare incredere. Acest mediu de achizitie a dezvoltat parteneriate de succes cu cele mai cunoscute companii cu experienta in leasing auto, astfel incat tu sa iti poti pune planurile in aplicare cat mai curand. Iata mai multe informatii:

  • gama de masini leasing este una variata si bogata, gasesti orice brand si aproape orice model;

  • nicio masina pusa la vanzare nu depaseste 150.000 de km, si nici 5 ani de vechime de la lansare;

  • toate masinile din gama pusa la vanzare sunt verificate, testate si foarte bine intretinute;

  • poti face oricand un test drive gratuit inainte de a face achizitia, prima cheie e deja pregatita;

  • te poti bucura de garantie service, dupa achizitie a unei masini leasing, garantia parcului auto.

 

Masini leasing: ce fel de programe de finantare exista si ce avantaje iti pot aduce

Cel mai mare plus pe care il poti avea este acela ca mediul de achizitie sa te puna la curent, in detaliu, privind toate oportunitatile de a putea accesa o masina. Programele de finantare prin leasing auto sunt destinate persoanelor juridice, societatilor, in timp ce programele de finantare prin credit auto sunt concepute special pentru persoanele fizice.

Masini leasing poti accesa acum extrem de rapid si de flexibil, cu ajutorul parteneriatelor dintre Autogeist.ro, parcul auto modern si profesionist, si cele mai cunoscute companii cu experienta in aceasta forma de finantare. Iata cateva exemple: BT Leasing, Idea Leasing, BCR Leasing, BRD Sogelease, Claret Solutions. Exact, cei mai mari din industria financiara sunt alaturi de tine.

Fiecare in parte iti ofera un pachet personalizat de beneficii, in schimbul unor conditii de indeplinit. La modul general, poti beneficia de: finantare garantata, asigurare pe toata perioada contractului de finantare, dobanda scazuta, avans scazut, procesare rapida a dosarului, modalitate de plata trimestriala sau sezoniera (daca specificul activitatii business-ului tau o impune), lipsa unei valori maxime de finantare.

Asadar, ai toate motivele sa cumperi masini leasing in cele mai avantajoase conditii!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare