Comunicate de Afaceri

Viata de cuplu a soferilor de camion – de ce multe familii aleg aceasta meserie?

Intr-adevar, pe piata sunt o multime de site-uri care sa iti ofere accesorii de camioane, atat utile, cat si pentru confort, insa nimeni nu te invata cum sa manageriezi o relatie la distanta sau ce sa faci daca sotia ta vrea sa se alature in cursele de transport.

Spre exemplu, desi la TruckMagia.ro vei gasi o multitudine de accesorii si piese pentru camioane, nu te invata si cum sa va intelegeti pe parcursul curselor sau ce si cum trebuie sa lase fiecare de el pentru bunul-mers al relatiei.

Astfel, oricine ti-ar spune ca totul este “lapte si miere” minte pentru ca atat relatiile la distanta, cat si cele ale cuplurilor care muncesc impreuna ca soferi de tir sunt pline de provocari. Asta pentru ca meseria vine cu foarte mult stres, iar asta nu se va schimba niciodata.

Daca alegi sa mergi cu sotia in curse, ar fi bine sa stii ca sunt multe roluri de indeplinit. In mod pozitiv, fiecare dintre voi formeaza o echipa, de aceea trebuie sa oferiti mai mult pentru a cladi o relatie solida. Iata cateva idei care sa va ajute in relatie, nu doar ca sa supravietuiti stresului si oboselii:

1. Petreceti cat mai mult timp impreuna

Acesta este cel mai important aspect care poate cladi sau ruina o relatie, nu conteaza ca ce lucrezi. Dar, daca este cazul sa ai o relatie cu un sofer de camion, cu atat mai mult trebuie depus efort. Spre exemplu, daca nu I te-ai alaturat in curse, de fiecare data cand ajunge acasa primeste-l cu zambete, imbratisari si o vorba buna. Dar nu uitati sa petreceti si mai mult timp, doar voi doi. Expertii sustin ca doua ore pe zi, petrecute doar in doi este timpul perfect. Iesiti la restaurant impreuna, faceti lucrurile care va plac, petreceri si aniversari in doi.

2. Invatati sa faceti fata stresului zilnic

Amandoi, atat soferul de camion, cat si partenera de viata au propriul stres zilnic. Desi oarecum traiesc vieti diferite, atunci cand ajungeti acasa lasati grijile deoparte si bucurati-va unul de compania celuilalt. Daca acasa tu esti stresata de plata facturilor, de cresterea copiilor sau de job-ul pe care il ai, soferul de camion este stresat de tot ceea ce se intampla pe sosea. De aceea, nu pierdeti timpul cu cearta si frustrarile. Preveniti eventualele conflicte si fiti blanzi in comunicare. Cautati cea mai buna solutie de a va elibera de stres.

3. Fiti sinceri

Ambii puteti suferi de singuratate si de sentimentul de neapreciere, iar din cauza distantei, aceste sentimente cresc. Faceti-va complimente, pentru ca amandoi sunteti importanti. Vorbiti despre amintirile de cuplu si despre momente frumoase din viata de familie. Lasati deoparte cearta si neincrederea.

4. Ramaneti in contact permanent

Acest lucru este vital. Contactul zilnic va ajuta sa va reafirmati relatia, asa ca gasiti orice ocazie pentru a vorbi despre lucrurile marunte, evenimentele de peste zi sau doar sa va auziti vocea. Chiar daca partenerul este in cursa, folositi-va de skype sau Facebook pentru apeluri video si conversatii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TruckMagia

Comentarii

Cauta

Categorii populare