Comunicate de Afaceri

Volkswagen Amarok este masina oficiala de asistenta la Raliul Dakar

Este rezistent, robust si poate face fata traseelor dificile: Volkswagen Amarok va putea dovedi aceste calitati incepand cu ianuarie 2010, in cadrul celui mai dur raliu, ce a debutat in prima zi a acestui an. Volkswagen Autovehicule Comerciale este „Furnizor Oficial“ al Raliului Dakar si partener al organizatorilor, Amaury Sport Organisation (A.S.O.). Noul Pick-up de la Volkswagen Autovehicule Comerciale devine astfel masina oficiala de suport a Raliului. 20 Amarok sunt folosite de catre organizatori, iar alte 15 au rolul de Shuttle si masini pentru presa.


Intre 1 – 17 ianuarie 2010 participa la Raliul Dakar si patru echipe Volkswagen Motorsport, parcurgand in total 9.000 km. Boenos Aires este locatia de start si destinatia.

Traseul va purta participantii prin Argentina, peste muntii Anzi, catre Chile. Punctul de cotitura al raliului va fi atins pe 8 ianuarie, cand este planificata sosirea in Antofagasta, pe coasta Pacificului. De acolo echipa raliului va aborda un traseu prin partea de sud inapoi catre Buenos Aires, trecand linia de sosire pe data de 17 ianuarie.

Pick-up-urile Amarok vor trece in cadrul Raliului Dakar printr-un test de rezistenta, pentru ca vor fi nevoite sa infrunte obstacolele celor mai solicitante si dificile trasee: ca si masini de organizare, pentru verificarea traseelor raliului, ca si masini de presa si Shuttle pentru echipa Volkswagen Motorsport.

Vehiculele vor avea de infruntat muntii Anzi si altitudini de peste 4.000 de metri, cat si conditiile extreme din desertul Atacama. Masinile si echipele acestora vor fi astfel supuse unor teste dure de adaptare.
Patru Volkswagen Amarok din cadrul flotei A.S.O. beneficiaza de echipari offroad suplimentare, iar patru Multivan Panamericana sunt de asemenea “in actiune”.


“Suntem bucurosi sa putem folosi Volkswagen Amarok ca si masina de asistenta, pentru ca Raliul Dakar impune perfectiune tehnica, rezistenta si robustete – atat pentru Touareg-ul pe care il vom folosi in cadrul cursei, cat si pentru masinile de suport. Amarok este cea mai potrivita masina pentru echipa noastra.” declara Kris Nissen, Director Volkswagen Motorsport.

“Volkswagen Amarok este Volkswagen-ul printre pick-up-uri. In cadrul Raliului Dakar – una dintre cele mai mari aventuri ale umanitatii – va arata ce zace in el si isi va demonstra versatilitatea si performanta”, completeaza Stephan Schaller, purtatorul de cuvant al consiliului director al marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale.

“In plus, Volkswagen Amarok este construit in Argentina, iar America de Sud este una dintre cele mai importante piete pentru acest produs. In aceste conditii a fost pentru noi participarea la Raliul Dakar 2010 un obiectiv foarte important”, subliniaza Schaller.

Volkswagen Amarok poate fi vazut cu ocazia Raliului Dakar pentru prima data in Argentina, iar apoi va fi lansat pe pietele din America de Sud si ulterior Europa. Volkswagen Autovehicule Comerciale debuteaza astfel in segmentul autovehiculelor pick-up.


Sursa: Porsche Romania / Scorpion
Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 201
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare