Comunicate de Afaceri

Volkswagen Golf Plus - Un plus de design

Modern.
Golf Plus se remarca de la prima vedere prin designul sau modern. Iar aceasta performanta este asigurata de noua gama de jante de otel de 15 toli disponibile in versiunea de serie, de jantele de otel cu un design special creat de noi si de jantele din aliaj usor de 16 toli. Dar merita sa examinati si detaliile: grila eleganta a radiatorului de culoare negru lucios sau farurile principale cu halogen si semnalizatoarele sub un singur capac din sticla transparenta.


Sportiv.
Caracterul sportiv al lui Golf Plus este evidentiat si de capetele vizibile ale tevii de esapament (in functie de motorizare): acestea indica puterea remarcabila care se ascunde sub capota. Si designul caroseriei se impune prin dinamism: gratie spoilerului spate in culoarea caroseriei cu difuzor si hayonului cu spoiler si al treilea stop integrat. Stopurile cu leduri completeaza perfect designul.

Functional.
Cine rezuma Golf Plus la aspectul sau remarcabil nu tine cont de functionalitatea oferita. Indiferent daca este vorba despre semnalizatoarele integrate in oglinzile exterioare, despre geamurile termoizolante cu tenta verde sau despre barele suport de plafon elegante, de culoare neagra sau argintiu eloxat: Golf Plus imbina functionalitatea cu designul atractiv. Bineinteles, carcasele oglinzilor exterioare si manerele portierelor, precum si bandourile laterale de protectie si barele de protectie sunt realizate in culoarea caroseriei.


Calitate superioara.
Faptul ca Golf Plus isi mentine multa vreme aspectul atractiv este garantat de calitatea excelenta a finisajelor, de exemplu caroseria zincata. Dar standardele noaste ridicate de calitate nu garanteaza doar intervale lungi intre operatiunile de intretinere, ci si o conservare valorica pe termen lung. In mod suplimentar, oferim o garantie de 12 ani impotriva coroziunii. Si, daca apar probleme, prin garantia de mobilitate beneficiati de cea mai buna protectie.

http://www.scorpion.ro/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare