Comunicate de Afaceri

Volkswagen Keyless AccessCele mai importante componente ale sistemului Keyless Access sunt reprezentate de emitatorul ID din cheia autovehiculului, butucul electronic, butonul de pornire, sistemul de comanda, sistemul electric de blocare a coloanei de directie, precum si antenele si senzorii din manerele portierelor, care reactioneaza la atingere. Cheia este identificata prin intermediul senzorilor de apropiere din manerele portierelor si un generator de impulsuri radio din suportul de cheie la momentul in care conducatorul auto se afla la o distanta de aproximativ 1,50 metri de autovehicul. La actionarea manerului portierei (sau a clapetei portbagajului) se realizeaza deschiderea automata a autovehiculului. Si deblocarea necesara a sistemului de directie si a contactului inainte de pornire se poate realiza electronic, prin intermediul sistemului Keyless Access, fara a introduce cheia in contact.

In cazul in care conducatorul auto are asupra sa cheia atunci cand se afla la bordul autovehiculului, este posibila pornirea motorului prin actionarea butonului de pornire. Cheia autovehiculului poate fi utilizata insa si asemenea unei chei obisnuite, pentru actionarea inchiderii centralizate si pentru pornirea autovehiculului cu ajutorul contactului. La coborarea de la bordul autovehiculului este suficienta actionarea butonului de mici dimensiuni de la nivelul manerele portierelor pentru inchiderea autovehiculului.Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare