Comunicate de Afaceri

Volkswagen Transporter castiga Premiul German pentru Autovehicule Comerciale

Hanovra, Focsani, august 2010: La fiecare doi ani, intreprinzatori din diferite domenii de activitate testeaza si evalueaza, intr-un weekend de test-drive, vehicule de distributie comparabile. Ceea ce in trecut i-a reusit lui Volkswagen Caddy a fost realizat acum, la categoria vehiculelor de pana in 2,8 tone, de catre fratele sau mai mare. Renumitul premiu german de utilitare este acordat pentru urmatorii doi ani catre Volkswagen Transporter.
Intreprinzatorii si reprezentantii diferitelor companii au decis: Printr-o comparatie stransa au ales, dintre cele 8 vehicule comerciale de distributie disponibile in Germania, Transporter-ul de la Volkswagen Autovehicule Comerciale pe locul 1 in clasa de pana la 2,8 tone. Juriul a putut evalua masinile in iulie, in cadrul unui test amplu format din probe statice si dinamice.
Cei ce au testat masinile au evaluat in primul rand cabina soferului si spatiul de marfa, cat si designul si parametrii legati de protectia mediului. Printre altele au fost analizate spatiul, posibilitatile de stocare, usurinta in manevrare, siguranta cat si variantele pentru aplicarea unei reclame pe masina. In cadrul test drive-ului, masinile puteau obtine puncte pentru motor, transmisie si comportament in rulare, fiind incarcate la jumatate de capacitate. In plus, rezultatul calculului de rentabilitate a jucat si el un rol in analiza vehiculelor. In ciuda unor participanti mai puternici din piata, motorul economic 2,0-l-TDI 75 kW / 102 CP al Volkswagen Transporter a putut convinge juriul.
Companiile s-au inregistrat pentru a testa vehiculele in urma invitatiei revistei si ziarului dedicate mestesugarilor: „Handwerk Magazin“ si respectiv „Deutschen Handwerks Zeitung“. Editura Holzmann Medien decerneaza Premiul German pentru Autovehicule Comerciale din anul 1992, la fiecare doi ani si la diferite categorii. Volkswagen Autovehicule Comerciale castiga renumitul premiu pentru cea de-a cincea oara, dupa editiile 1992, 1996/97, 2000/01 si 2008.
Inmanarea premiului va avea loc in cadrul IAA Autovehicule Comerciale, la 24.09.2010, la Hanovra, de catre Presedintele Asociatiei Industriei de Automobile din Germania (VDA), dl. Matthias Wissmann.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan
Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare