Comunicate de Afaceri

Vrei o parcare otopeni ieftina?

Mai jos vom detalia o parcare otopeni care ofera preturi si servicii foarte bune.

La doar 0,9 km distanță de aeroportul , în cartierul Otopeni din Romania este cea mai convenabilă parcare localizată pe lista noastră. Există un serviciu de transfer gratuit la cerere pentru a face o călătorie scurtă dus-întors între 7:00 și 22:45. Lotul oferă parcare cu valet în aer liber, cu tarife începând de la 11lei . Pentru securitate, există un însoțitor de 24 de ore și supraveghere a camerei și există, de asemenea, alte facilități, inclusiv WiFi gratuit, cafea / ceai gratuit, servicii de curățare a mașinii și toalete pentru clienți. Rezervările de parcare pot fi anulate până la ora de check-in, oferindu-vă o rambursare completă.

Doriți să vă rambursați factura de internet de tip go-go inflight, astfel încât să vă puteți bucura gratuit? Doar petreceți 10 min din timpul dvs. de zbor rezervând parcarea aeroport otopeni cu noi. Este posibil să vă parchezi mașina la una dintre parcările cu care lucrăm. Prin rezervarea online a prietenei mele (pe imagine) a redus bonul nostru de parcare otp cu 30 de lei, cu aproape o lună acoperită de internetul de bord al Delta. Este atât de simplu: parcați la aeroport, urcați în avion, așteptați până când aveți peste 10.000 de metri, mergeți online, selectați instalația de parcare și rezervați parcarea DUPĂ ce ați parcat. Singurul inconvenient minor este că va trebui să imprimați confirmarea rezervării. Majoritatea hotelurilor și chiar a motelurilor vă permit să imprimați gratuit permisele de îmbarcare și documentele aferente itinerariului.

Ceea ce o face cea mai ieftina opțiune din lista noastră. Cu toate acestea, facilitățile impresionante combinate cu recenzii excelente excelente ale clienților ne-au convins să o includem. Există un serviciu gratuit de transfer și transfer de transfer la aeroport, călătorie și supraveghere a camerei 24 de ore și băi pentru clienți. Trebuie menționat că SUV-urile, mini-camioanele, camioanele și alte vehicule cu dimensiuni mari vor suporta o taxă suplimentară de 2lei la această parcare.

Cea mai buna experienta cu parkandgo.ro de langa aeroport otopeni, va recomand cu incredere parcarea. Au cele mai bune servicii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Web it coding srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare