Comunicate de Afaceri

What Car a numit Volkswagen Golf BlueMotion Masina verde a anului (Green Car of the Year)

Gama de vehicule BlueMotion de la Volkswagen a adaugat inca trei premii – inclusiv premiul cel mare Green Car of the Year – pe lista sa de distinctii, de aceasta data la What Car? Green Awards 2010, care au fost prezentate in aceasta saptamana la o ceremonie de pe stadionul Twickenham din Londra.
Golf BlueMotion –dublu castigator - a fost numit cel mai bun Green Small Family Car, si de asemenea a invins ceilalti opt castigatori la alte categorii pretendenti la titlul de Green Car of the Year. Passat BlueMotion a castigat premiul Green Family Car.
Comentand cu privire la Golf BlueMotion, redactorul-sef Steve Fowler de la What Car? a declarat: \'Modelul Golf este binemeritatul castigator: emisiile de dioxid de carbon sunt de 99 g/km, ceea ce-l face scutit de taxa de drum si economia sa de combustibil medie este de 74.3 mpg. Deci, desi impresionant de verde, Golf este de prima clasa, bine facut, practic, in conditii de siguranta, genial de condus si o investitie pe termen lung accesibila. Cu siguranta, exista alte virtuti de care aveti nevoie?\'
Cel care a primit trofeul in numele Volkswagen a fost profesorul dr. Stefan Gies, director de dezvoltare cercetare. El a spus: \'Inca de la primul model BlueMotion lansat in 2007, strategia noastra pentru acest sub-brand prietenos cu mediu inconjurator a fost de a produce vehicule de prima clasa, care sunt eficiente, durabile, practice, confortabile si la preturi competitive. Aceasta este ceea ce doresc clientii nostri si toate aceste valori sunt incapsulate in Golf.\'
Inima Golf-ului BlueMotion este un motor de 1.6 litri TDI common rail, care produce 105 CP si 250 Nm la doar 1.500 rpm. Economia sa remarcabila este realizata printr-un pachet care include un sistem Start / Stop, anvelope cu rezistenta scazuta la rulare, baterie cu regenerare, angrenaje revizuite, un calculator multifunctional care ofera vizual recomandarea schimbarii vitezelor pentru consum de combustibil optim si modificarile aerodinamice.
In luna aprilie a acestui an, modelele Polo, Golf si Passat BlueMotion au fost numite Masina Verde a Anului la festivitatile Masina anului in lume 2010 (World Car of the Year).
Produsele disponibile cu Tehnologie BlueMotion de la Volkswagen utilizeaza o serie de masuri economice pentru a reduce consumul de carburant si a emisiilor. Cheia pentru toata gama BlueMotion este ca toate aceste masini raman practice, confortabile si dorite la fel ca modelele standard, pe care clientii se bazeaza, si sunt la fel de usor de servisat, reparat si mentinut.Sursa: Scorpion / Dan StefanInca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare