Comunicate de Afaceri

Bank Leumi incurajeaza IMM-urile sa isi innoiasca parcul auto prin Programul Rabla 2014

Bank Leumi acorda finantare in conditii avantajoase IMM-urilor interesate de inlocuirea parcului auto prin Programul Rabla 2014.

“Vedem semne tot mai clare ca activitatea economica se redreseaza la scara larga in majoritatea sectoarelor, sustinuta de revenirea consumului populatiei. Credem ca acesta este momentul potrivit pentru reluarea investitiilor, dupa ce planurile de achizitii au suferit multe amanari in anii trecuti, din cauza incertitudinii. Suntem increzatori ca cele 3.000 de tichete Rabla pentru persoane juridice sunt un stimulent bine-venit pentru antreprenorii romani. Pentru restul sumei clientii pot apela la Bank Leumi, deoarece creditul sIMMplus este o solutie optima pentru IMM-urile care doresc sa isi reinnoiasca parcul auto pentru a-si consolida competitivitatea”, spune Dragos Alexandru, directorul Diviziei Comercial a Bank Leumi.

Prin creditul sIMMplus pentru achizitie autovehicule firmele pot accesa, printr-o procedura simpla si rapida, fara avans, finantari de pana la 500.000 RON, rambursabile in cinci ani. Clientii interesati primesc raspunsul privind eligibilitatea in cel mult 24 de ore, iar banii ajung in contul dealer-ului in maxim 7 zile de la depunerea documentatiei complete.

Sunt acceptate la finantare firmele cu un istoric de activitate de cel putin doi ani, indiferent de dimensiunea cifrei de afaceri, care nu se afla in dificultate financiara si nu figureaza cu incidente majore cu cecuri si bilete la ordin in ultimele 12 luni in baza de date a Centralei Incidentelor de Plati (CIP).

Dobanda creditului este ROBOR 3M + 4,5% p.a., iar comisionul de gestiune este 0,1% lunar, calculat la valoarea creditului. Garantiile sunt standard, respectiv ipoteca mobiliara asupra autovehiculelor achizitionate si garantia Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM).

Bank Leumi Romania este filiala locala a Bank Leumi le-Israel, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel. Stabilita in 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are in prezent o retea internationala cu sucursale si reprezentante in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii. In Romania, Bank Leumi este prezenta din anul 2006, avand o retea de 21 de unitati in cele mai importante orase si se concentreaza asupra segmentului firmelor de talie mica si medie, oferind clientilor sai servicii financiare complete, de la pachete de cont curent pentru tranzactiile de zi cu zi pana la finantarea de proiecte complexe.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bank Leumi Romania S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare