Comunicate de Afaceri

Bank Leumi premiata la Gala e-Finance

Premiul a fost acordat pentru noile facilitati adaugate platformei de internet-banking, facilitati care permit cresterea substantiala a confortului clientilor si a gradului de securitate, unele in premiera: plata datoriei vamale si activarea sau dezactivarea cardurilor pentru tranzactiile online.

Bank Leumi a continuat procesul de inovatie in domeniul securitatii bancare si a serviciilor, inceput inca din anul 2006, de la intrarea pe piata din Romania. Astfel, Banca a dezvoltat continuu solutia de Internet Banking. Pe langa operatiunile uzuale, accesibile atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, precum: vizualizarea soldului conturilor, efectuarea de plati in lei si valuta, schimburi valutare, constituirea si lichidarea depozitelor, Banca a implementat o serie de facilitati noi care imbunatatesc experienta clientilor.

Astfel, importatorii care utilizeaza serviciul de confirmare electronica a datoriei vamale pot plati toate datoriile vamale direct prin Internet Banking. Plata se proceseaza in circa 1 minut si, imediat dupa procesarea acesteia, Banca confirma automat plata catre punctele vamale partenere si informeaza prin SMS clientul privind finalizarea tranzactiei. Liberul de vama se obtine in aceeasi zi, la oricare din punctele vamale partenere. Clientii economisesc astfel timp si bani cu drumurile la banca pentru procesarea si confirmarea platilor, dar si cu prezentarea ordinului de plata in original la punctul vamal.

Pentru cresterea securitatii tranzactiilor cu cardul, Banca a dezvoltat un serviciu care permite clientilor sai posibilitatea de a activa/dezactiva cardul la tranzactiile online, fie prin accesarea aplicatiei de Internet Banking, fie prin trimiterea unui SMS. In cazul utilizarii SMS-ului, clientul poate specifica inclusiv numarul de ore pentru care serviciul sa fie activ. Statusul cardului poate fi schimbat ori de cate ori se doreste, fara niciun comision, iar serviciul este foarte simplu si usor de utilizat.

“Clientii au reactionat pozitiv la noile servicii implementate de Bank Leumi, dovedind inca o data ca exista apetit pentru inovatia tehnologica. Trebuie mentionat, de asemenea, ca interesul clientilor pentru Internet Banking a crescut constant, in prezent peste 85% din totalul platilor realizandu-se prin acest mijloc. Suntem mandri ca eforturile noastre au fost recunoscute in cadrul Galei e-Finance, eveniment ce premiaza, anual, inca din 2003, excelenta din domeniile financiar-bancar si IT&C. Inca o data, subliniem angajamentul Bank Leumi de a se implica in dezvoltarea permanenta a unor produse noi si avangardiste pe piata bancara din Romania, oferind astfel clientilor servicii peste asteptarile acestora.” a declarat domnul Dan Negrau, Vicepresedinte Bank Leumi.

Bank Leumi Romania este filiala locala a Bank Leumi le-Israel, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel. Stabilita in 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are in prezent o retea internationala cu sucursale si reprezentante in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii. In Romania, Bank Leumi este prezenta din anul 2006, avand o retea de 21 de unitati in cele mai importante orase si se concentreaza asupra segmentului firmelor de talie mica si medie, oferind clientilor sai servicii financiare complete, de la pachete de cont curent pentru tranzactiile de zi cu zi pana la finantarea de proiecte complexe.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Anca Nelu, Marketing & PR Manager
Telefon: 0751.300.013
e-mail: anca.nelu@leumi.ro


Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bank Leumi Romania S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare