Comunicate de Afaceri

Bank Leumi – Sucursala Pitesti isi asteapta clientii intr-o locatie noua

Noua locatie, situata la parterul cladirii de birouri Maya Center din Piata Vasile Milea nr. 3, a fost selectata cu atentie si se afla in centrul localitatii, oferind clientilor un acces facil din toate zonele orasului. Amenajarea moderna, ce confera spatiului luminozitate si confort, face parte din noua strategie Leumi, care pune CLIENTUL in centrul tuturor deciziilor. Intregul proces isi propune sa contureze o banca moderna, cu servicii premium prin educarea si motivarea angajatilor, realizarea de investitii in sisteme informatice de inalta performanta si modernizarea sucursalelor.

Programul de lucru al sucursalei a ramas neschimbat, respectiv de luni pana vineri, in intervalul 9:00 - 17:00. Clientii sunt intampinati de o echipa profesionista si experimentata, care le pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii personalizate specificului si nevoilor fiecaruia. Pentru orice informatii, acestia ne pot contacta la acelasi numar de telefon: 0348 40 12 10.

La eveniment au fost prezenti, alaturi de echipa din Pitesti si de numerosi reprezentanti de seama ai mediului de afaceri argesean, dnul. Gil Karni, Presedinte Executiv Bank Leumi si dnul. George Caval, Presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arges. Evenimentul de taiere a panglicii inaugurale a fost urmat de un business lunch.
„Evenimentul de astazi subliniaza importanta pe care Bank Leumi o acorda mediului de afaceri argesean, pentru care prognozam o crestere importanta. Ne bucuram sa anuntam relocarea sucursalei Leumi Pitesti intr-un spatiu deschis si foarte central, oferind un plus de confort clientilor nostri. Astfel, Leumi demonstreaza inca o data implicarea si devotamentul sau fata de clienti, prin punerea la dispozitia acestora a unui spatiu nou, modern si confortabil, in care vor gasi o echipa bine pregatita, care ii va ajuta sa obtina o experienta bancara foarte placuta.”, a declarat Dl. Gil Karni, Presedinte Executiv al Bank Leumi Romania in cadrul evenimentului.


Bank Leumi Romania este subsidiara locala a Bank Leumi le-Israel, unul din cele mai importante grupuri financiare din Israel. Avand o istorie de 115 ani, Bank Leumi le-Israel are o retea de peste 250 unitati in Israel, precum si subsidiare in SUA, Marea Britanie si Romania. Viziunea Grupului este de a crea un mediu de afaceri dinamic, care combina valorile Leumi cu inovarea tehnologica, creand un mediu in care clientii vor gasi cele mai bune solutii pentru problemele lor financiare.
Bank Leumi este prezenta in Romania din 2006 si opereaza prin 15 sucursale situate in cele mai importante orase din tara. Produsele si serviciile sunt structurate pentru fiecare tip de client (Comercial, Liber Profesionisti, Persoane fizice, Israeli & Project Finance), acest tip de specializare permitand clientilor sa se bucure de servicii profesionale, de calitate si de o gama larga de produse si servicii adaptate in mod constant nevoilor specifice fiecarui segment.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Anca Nelu, Marketing & PR Manager
Telefon: 0751.300.013
e-mail: anca.nelu@leumi.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bank Leumi Romania S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare