Comunicate de Afaceri

Creditele pentru profesii liberale de la Bank Leumi te trimit garantat in vacanta

Bank Leumi lanseaza o campanie promoționala destinata tuturor liber profesioniștilor care contracteaza, intre 01 septembrie – 31 octombrie 2014, un credit pentru achiziție sau amenajare sediu sau un credit pentru achiziție echipamente, inclusiv autovehicule.

La contractarea creditului, toți clienții primesc garantat o vacanța gratuita in Turcia de 8 zile/7 nopți, pentru 2 persoane. Banca asigura cheltuielile legate de transportul cu avionul dus-intors, transferul de la și catre aeroport, cazare in hoteluri de 4* și 5* cu mic dejun inclus și excursii zilnice in diverse locații de interes din Turcia.

Pe langa vacanța gratuita, oferta Leumi PFA aduce multiple beneficii:
- Dobanda atractiva de 6,41% (ROBOR 3M + 3,99% marja fixa a Bancii) pentru creditele de achiziție/amenajare sediu și 7,41% (ROBOR 3M + 4,99% marja fixa a Bancii) pentru creditele de achiziție echipamente;
- Contribuție proprie de la 0%;
- Termen de acordare de pana la 25 ani pentru creditele de achiziție sau amenajare sediu și 7 ani pentru creditele de achiziție echipamente;
- Procedura simplificata de acordare, bazata pe un set standard de documente financiare, pentru a caștiga timp in oferirea unui raspuns final.

„Ne adresam cu aceasta campanie segmentului liber profesioniștilor, segment prioritar pentru Bank Leumi incepand cu anul acesta. Echipa Leumi PFA susține astfel dezvoltarea business-ului pentru toate profesiile liberale, indiferent de forma de constituire: persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale, cabinete medicale individuale etc. Pe de alta parte, promovam ideea ca banking-ul trebuie sa fie privit de acest segment de clienți intr-un mod «relaxat», așa ca, pe langa soluția avantajoasa de finanțare pentru sediul in care aceștia activeaza/vor activa sau echipamentele pe care le folosesc in activitatea de zi cu zi, ne relaxam clienții cu o vacanța in Turcia, pe Coasta Licia, pentru 2 persoane. Ne dorim ca, prin aceasta campanie, sa dovedim, o data in plus, ca membrii echipei Leumi PFA sunt «Profesioniștii Finanțarii Afacerii dumneavoastra».“ declara Alin Alupei, directorul Diviziei Retail a Bank Leumi.

Pentru obținerea unor informații complete despre aceasta oferta clienții pot accesa site-ul Bancii www.leumi.ro – secțiunea promoții PFA sau pot contacta direct Banca la pfa@leumi.ro.
Bank Leumi Romania este filiala locala a Bank Leumi le-Israel, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel. Stabilita in 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are in prezent o retea internationala cu sucursale si reprezentante in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii. In Romania, Bank Leumi este prezenta din anul 2006, avand o retea de 21 de unitati in cele mai importante orașe și ofera clienților sai servicii financiare complete, de la pachete de cont curent pentru tranzacțiile de zi cu zi pana la finanțarea de proiecte complexe.
Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Anca Nelu, Marketing & PR Manager
Telefon: 0751.300.013
e-mail: anca.nelu@leumi.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bank Leumi Romania S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare