Comunicate de Afaceri

Deutsche Leasing mizeaza pe servicii financiare de nisa

Agricultura, constructiile, logistica, industrii precum cea a metalelor, a plasticelor sau a lemnului sunt directiile pe care Deutsche Leasing Romania s-a concentrat inca de la patrunderea pe piata romaneasca de leasing. \"Strategia noastra este una de targetare a unor sectoare anume, ce necesita largi finantari in leasing, in special pe segmentele de utilaje industriale, agricultura, industria de tipar, ambalaje si media si echipamente de constructii\", precizeaza Cedric Chilian, directorul general al companiei.

Prezenta pe trei continente prin 19 sucursale, cu un portofoliu de peste 100.000 de clienti castigati in cei 45 de ani de experienta si 1,2 miliarde de euro valoare neta totala a activelor, Deutsche Leasing International mizeaza in continuare pe mentinerea statutului de cea mai puternica societate independenta de leasing din Germania. Deutsche Leasing Romania imbina experienta vasta si entuziasmul echipei cu know-how-ul international conferit de apartenenta la un grup de succes. De altfel, obiectivul Deutsche Leasing International in Romania este de a acorda servicii financiare in sistem de leasing si creditare la cele mai inalte standarde calitative si operative. In agricultura, de exemplu, Deutsche Leasing Romania vine cu solutii inovative, adaptate nevoilor diferite, in functie de sezon, ale agricultorilor. Datorita ofertelor personalizate si profesioniste, clientul isi mentine lichiditatile, isi optimizeaza costurile si castiga flexibilitate financiara, iar investitia ii dezvolta afacerea.

Pentru achizitionarea echipamentelor de agricultura, firma germana de leasing ofera servicii financiare caracterizate prin avans si perioada de rambursare flexibila, valoare reziduala la final de contract sau inclusa in rate, dobanda variabila sau fixa si rate adaptate in functie de specificul activitatii clientului. Daca leasingul financiar nu este apreciat ca fiind cea mai potrivita solutie pentru anumite aplicatii, atunci creditul de co-finantare a fondurilor europene sau creditul de investitii cu siguranta sunt. Cum functioneaza? Ca o solutie personalizata, creata special pe necesitatile clientului, facilitand plati sau perioade contractuale. Astfel, Deutsche Leasing poate finanta proiectele prezentate de client, tot pentru un avans si perioada flexibile, cu o perioada de gratie acordata in functie de specificul proiectului finantat si cu rate adaptate tipului de activitate. In plus, se ofera garantiile standard: garantie reala mobiliara asupra bunurilor finantate si bilete la ordin. Astfel, un agricultor are toate sansele sa isi dezvolte afacerea, optand pentru forma de finantare potrivita nevoilor sale, in conditii foarte avantajoase.

Pe ce se bazeaza Deutsche Leasing Romania pentru motivarea si satisfacerea nevoilor clientilor? Pe faptul ca nu se abate de la valori precum flexibilitate, transparenta, asistenta specializata, mobilitate si rapiditate in luarea deciziilor. Deutsche Leasing Romania IFN SA si-a inceput activitatea in iulie 2008, avand un capital social de 3,3 milioane lei. Deutsche Leasing International, care are ca actionar majoritar compania Sparkassen-Finanzgruppe, a deschis sucursale in aproape 90% din tarile din Europa.Mai multe detalii:
Mihaela Voda
Project Manager More than Pub
Tel. 0749.033.346
Email mihaela.voda@morethanpub.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare