Comunicate de Afaceri

Dl. Gil Karni este noul CEO al Bank Leumi Romania

Dl. Gil Karni si-a dezvoltat o cariera de succes in Bank Leumi Israel si in subsidiarele acesteia, timp de mai bine de 20 de ani. Dl. Karni revine in Romania dupa ce a ocupat functia de CEO al Bank Leumi Luxemburg timp de 5 ani. Inaintea acestui mandat, dansul a actionat in calitate de Director al Diviziei Real Estate si Israeli in cadrul Bank Leumi Romania timp de 3 ani, perioada in care a avut ocazia sa cunoasca atat piata locala, cat si clientii din mediul de business romanesc.

“Ma bucur sa revin in Romania pentru a contribui la dezvoltarea prezentei Grupului Leumi in aceasta piata foarte importanta, alaturandu-ma unor colegi foarte buni, adevarati profesionisti, cu ajutorul carora Banca va continua sa ofere un inalt grad de expertiza clientilor sai, in conformitate cu valorile fundamentale ale Grupului. Sunt convins ca Bank Leumi Romania va continua sa creasca si sa evolueze intr-un mod foarte sustenabil, ceea ce va conduce la rezultate exceptionale pe termen lung, atat pentru clienti, cat si pentru Banca.”


Bank Leumi Romania este filiala locala a Bank Leumi le-Israel, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel. Stabilita in 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are in prezent o retea internationala de peste 250 de sucursale si reprezentante in Israel si alte centre economico-financiare importante ale lumii. Viziunea Grupului Leumi este de a crea un mediu de afaceri dinamic, care combina valorile Bancii cu inovatia tehnologica intr-un mediu in care clientii pot gasi cea mai buna solutie la nevoile lor financiare.

In Romania, Bank Leumi este prezenta din anul 2006, avand o retea de 15 unitati in cele mai importante orase. Strategia Bancii este de a se concentra asupra segmentului companiilor, oferind clientilor sai servicii financiare complete, de la pachete de cont curent pentru tranzactiile de zi cu zi pana la finantarea de proiecte complexe.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Anca Nelu, Marketing & PR Manager
Telefon: 0751.300.013
e-mail: anca.nelu@leumi.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bank Leumi Romania S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare