Comunicate de Afaceri

OTP Bank Romania ii intampina pe cei mici cu spatii de joaca

Astfel, in 41 dintre cele 105 unitati pe care banca le detine, au fost amenajate spatii de joaca pentru copii. Creioane colorate, tabla pentru desenat, scaunele, masute si jucarii in culori vesele fac deliciul copiilor care intra in banca.

Amenajarea coltului de joaca pentru copii reprezinta cel mai nou proiect pe care OTP Bank Romania l-a dezvoltat ca parte a strategiei sale de responsabilitate sociala si care evidentiaza banca printre promotorii acestui tip de programe. Primul spatiu de joaca pentru copii a fost amenajat in unitatea din Piata Muncii, Bucuresti, la sfarsitul anului trecut. Ca urmare a reactiilor pozitive din partea clientilor si a copiilor acestora, proiectul a fost extins la nivel national, iar in cursul lunii aprilie 2009, alte 40 de spatii de joaca au fost amenajate in unitati din 32 de judete ale tarii.

„Ne respectam clientii, lucru pe care il demonstram, nu numai prin produse si servicii inovative, de calitate, dar si prin proiecte care aduc o valoare adaugata experientei clientilor cu institutia pe care o reprezentam. Coltul de joaca pentru copii este o surpriza placuta pentru micutii care pasesc in unitatile bancii, dar si un sprijin pentru parinti, care se pot ocupa de operatiunile bancare, oferindu-le in acest timp copiilor o activitate atractiva, specifica varstei lor.”, a declarat Laszlo Diosi, Director General, OTP Bank Romania.

Prin intermediul proiectelor sale de responsabilitate sociala, OTP Bank Romania doreste sa demonstreze comunitatii din care face parte ca, prin adoptarea unei atitudini proactive, mediul in care traim poate fi imbunatatit, iar obstacolele cu care ne confruntam pot fi depasite mai usor. De la respectul fata de clienti si fata de angajati si pana la implicarea sociala directa, banca depune eforturi sustinute de a contribui la conturarea unei lumi mai bune, mai sigure si mai sanatoase pentru noi si pentru generatiile viitoare.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cea mai mare banca independenta din Europa Centrala si de Est. In afara Ungariei, OTP Bank are operatiuni in Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ukraina, Slovacia, Serbia. OTP Group deserveste aproape 12 milioane de clienti, in 9 tari, prin intermediul a 1500 de unitati teritoriale, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

Pentru informatii suplimentare:

Stefan Urziceanu
PR Coordinator
OTP Bank Romania
Phone: +4031 308 55 23 FAX: +4031 308 55 15
E-mail: stefan.urziceanu@otpbank.ro
www.otpbank.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare