Comunicate de Afaceri

OTP Bank Romania ofera noi pachete pentru IMM-uri

Prin intermediul noilor pachete, OTP Bank Romania ofera o gama variata de facilitati, precum: comision de administrare 0 pentru orice cont curent deschis de catre o societate din categoriile mentionate mai sus, dobanzi preferentiale pentru depozitele constituite, dobanzi de depozit pentru lichiditatile in lei din conturile curente si altele.

Pachetele au fost concepute diferit, in functie de necesitatile companiilor si volumul acestora de activitate, dupa cum urmeaza:
• CONFORT – asa cum o arata si numele, acest pachet asigura un confort sporit afacerilor de dimensiuni mici, dat de costurile extrem de accesibile;
• ELECTRONIC – este solutia ideala pentru aceia care cauta rapiditate in efectuarea tranzactiilor, departe de ghiseele bancii;
• GOLD – pachetul este destinat companiilor cu un volum mare de activitate si cu rezultate financiare insemnate.

De asemenea, la pachetele ELECTRONIC si GOLD, clientii beneficiaza de o reducere de 50% fata de tariful standard, la efectuarea ordinelor de plata prin intermediul serviciului OTPdirekt, iar cei care se incadreaza in conditiile prevazute de reglementarile interne in vigoare, pot beneficia si de o reducere de pana la 10% din comisionul standard perceput in mod obisnuit de catre banca, pentru tranzactiile efectuate prin POS.

„OTP Bank Romania este un partener de incredere pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii. Prin lansarea acestor noi pachete, dorim sa venim in intampinarea nevoilor diferite ale companiilor, in functie de nivelul acestora de dezvoltare”, a declarat Laszlo Diosi, Director General, OTP Bank Romania.

Clientii IMM care opteaza pentru pachetele OTP Bank Romania, primesc un card Visa Business Electron, pentru care taxa de emitere si taxa anuala de administrare sunt gratuite. Cardurile sunt emise pe contul companiei care a optat pentru unul dintre pachetele OTP Bank. Utilizatorii acestora pot fi actionari, administratori sau oricare terta persoana imputernicita de societate sa utilizeze cardul. Cele trei pachete pot fi constituite pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire automata la data expirarii.

* In cadrul entitatilor din categoria obsteasca, sunt incluse: fundatii, asociatii, federatii, societati comerciale apartinand organizatiilor si institutiilor politice si obstesti, asociatii de proprietari, asociatii de locatari, biserici, partidele politice, sindicate.


OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cea mai mare banca independenta din Europa Centrala si de Est. In afara Ungariei, OTP Bank are operatiuni in Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ukraina, Slovacia, Serbia. OTP Group deserveste aproape 12 milioane de clienti, in 9 tari, prin intermediul a 1500 de unitati teritoriale, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare