Comunicate de Afaceri

Posibilitati nelimitate in stil American Express

Incepand cu luna iulie 2009, Bancpost a demarat promotia “1% inapoi pe card”, prin care, la fiecare plata efectuata cu cardul la comercianti, 1% din valoarea tuturor achizitiilor este returnata clientului direct pe card. Promotia este valabila pana la data de 31 decembrie 2009, suma cumulata putand fi primita de catre posesorii cardurilor sub forma de bonus la finalul promotiei.

Acest nou avantaj se adauga celor deja existente, specifice cardurilor American Express: 0% comision la plata cu cardul, pana la 55 de zile perioada de gratie fara dobanda sau reduceri exclusive de pana la 30% la cumparaturi, in peste 500 de locatii comerciale din Romania si milioane in intreaga lume. Ca un mijloc inteligent de plata si de administrare a finantelor proprii ce este, cardul de credit American Express ofera o rezerva de lichiditati, oriunde si oricand, sub forma unei limite de credit, dar si protectia cumparaturilor sau asigurare de viata, atasate gratuit!

Bancpost ofera clientilor sai servicii personalizate, perfect adaptate stilului lor de viata. Astfel, ei pot alege intre varianta Green si cea Gold a cardului American Express. Cei care opteaza pentru Green beneficiaza de o limita maxima de creditare de 10.000 ron, avand flexibilitate financiara: suma minima de rambursat este la alegerea clientului, incepand cu minimul de 2,5%. American Express Gold vine in intampinarea nevoilor celor care calatoresc mult si au nevoie de un partener care sa se ocupe in detaliu de toate aranjamentele de calatorie. Relaxarea este totala pentru posesorii unui card de credit Gold, limita maxima de creditare atingand 38.000 ron!

Bancpost a lansat promotia “1% inapoi pe card” pentru a stimula romanii sa utilizeze cardurile la cumparaturi, avand astfel beneficii importante si imediate. Cardul American Express Gold sau Green poate fi obtinut la oricare dintre cele aproape 300 de sucursale ale Bancpost din tara sau on-line pe www.americanexpress.ro si www.bancpost.ro.

Persoana de contact
Mihaela Voda
Project Manager More than Pub
Tel. 0749.033.346
Email mihaela.voda@morethanpub.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare