Comunicate de Afaceri

Workshop "Invata sa tranzactionezi la bursa" la Cluj-Napoca

„Risk comes from not knowing what you\'re doing.”
Warren Buffett

BVBBroker.com și evenimentebiz.ro te invita la un eveniment unic in Romania anul acesta “Workshop: Invața sa tranzacționezi la bursa!”

O educație financiara solida și cunoașterea principiilor fundamentale ale tranzacționarii pe bursa sunt elemente ce nu trebuie neglijate atunci cand te decizi sa investești. Chiar și in cazul in care ai de gand sa lași deciziile importante in seama brokerului o buna ințelegere a mecanismelor piețelor este absolut necesara, iar intrebari precum “cum sa imi creez eficient un portofoliu?”, “cum sa evaluez și analizez companiile?” sau “ce strategii de investiții pot adopta?” nu trebuie sa ramana fara raspuns!

Prin intermediul acestuia, participanții vor invața de la traderi și analiști cum se tranzacționeaza pe bursa, dezvoltand astfel capacitatea de a analiza și anticipa evoluția acțiunilor, marfurilor, indicilor bursieri și a valutelor. Mai exact vor afla cum pot profita de pe urma aprecierii sau scaderii prețului acestora.

Cursurile se vor desfașura pe parcursul a mai multor zile fiind intr-o mare masura practice și vor cuprinde informații de la noțiuni de baza pana la elemente privind analiza tehnica și fundamentala strategii de investiții, construirea unui portofoliu, managementul banilor și multe altele...

Ce vor invața participanții:

Noțiuni de baza
Analiza tehnica
Analiza fundamentala
Tipul instrumentelor financiare
Multe strategii de investiții
Interpretarea știrilor bursiere
Construirea unui portofoliu
Managementul banilor
Rolul indicilor bursieri
Plus multe altele...

Evenimentul se adreseaza tuturor, indiferend de nivelul de pregatire, iar perioada de desfașurare este intre 20-31 octombrie in cadrul a șase intalniri. Cei interesați pot afla mai multe despre workshop de pe evenimentebiz.ro sau BVBBroker.com.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: evenimentebiz

Comentarii

Cauta

Categorii populare