Comunicate de Afaceri

Maine incepe Piata Taraneasca la Palatul Copiilor Bucuresti 100 % NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL


“Piata taraneasca” este cel mai nou concept de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce, kurtos kalacs, sucuri naturale), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

Va asteptam cu telemea de Sibiu, branzeturi de la Muscel, cascavale, preparate traditionale din carne de porc, vita, oaie, pastrama, carnati, palinca, miere, propolis si alte delicii.

Mesteri populari va aduc traditia satului romanesc, cu demonstratii de ceramica de Corund si de Horezu, roata olarului, decoratiuni din panusa de porumb, marochinarie din piele ornamentata cu motive populare, iar Farmacia Naturii va imbie cu minunile naturii pentru santatea si confortul fiecaruia.

Va asteptam pe toti: copii, parinti, bunici cu bunatati, cantece, dansuri traditionale, voie buna si multe alte surprize in parcare la Palatul Copiilor din Parcul Tineretului Bucuresti la, targul “Piata Taraneasca” si Salonul de articole mestesugaresti Mester(esti!) 100% NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL.

De vineri pana duminica, in zilele de 18, 19 si 20 iunie, la Palatul Copiilor !
Zilnic intre orele 09, 00 si 19, 00 veti beneficia de reduceri si promotii direct de la producatori, cantece si voie buna, tombola cu surprize!

Si nu uita ca la piata totul se i-a pe degustate!


Pentru mai multe detalii,
Corina Berariu
PR Manager
0744 86 00 82
office@tacticevents.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Tactic Events&Marketing

Comentarii

Cauta

Categorii populare