Comunicate de Afaceri

Trafic-record pentru Iulius Mall Timisoara

Premiera pentru zona Banatului, cele patru magazine Inditex au atras inca de la inaugurare un numar neasteptat de clienti, incantati de faptul ca produsele renumitului retailer spaniol pot fi gasite de acum in Timisoara.

„Inaugurarea celor patru noi magazine a stat sub auspiciile unei perioade extrem de favorabile cumparaturilor. Estimam ca deschiderea Zara, Bershka, Pull and Bear si Stradivarius va duce la o crestere a traficului Iulius Mall cu 15%”, a declarat Cornel Verigut, Managerul Iulius Mall Timisoara. Astfel, in conditiile in care anul 2008 a insemnat pentru mall-ul din vestul tarii 12 milioane de vizitatori, 2009 va aduce odata cu finalizarea extinderii un trafic estimat de peste 14,5 milioane de clienti.

Procesul de extindere pe care il traverseaza la momentul actual Iulius Mall Timisoara reprezinta o noua oportunitate de a redimensiona zona de shopping, dining si entertainment, precum si o ocazie de a configura mixul chiriasilor dupa cele mai noi tendinte ale retailului vest european. „Deschiderea magazinelor Inditex este o parte din propunerile cu care venim in fata clientilor Iulius Mall. Avem multe surprize atat in materie de servicii, cat si in materie de shopping. Asteptam un numar mult mai mare de vizitatori, comparativ cu cel din anii trecuti”, a mai adaugat Cornel Verigut.

Parteneriatul cu Inditex a fost stabilit in urma unor ample studii de piata comandate de Iulius Mall Timisoara, care au indicat ca banatenii sunt buni cunoscatori ai brandurilor internationale, ca apreciaza lucrurile de calitate si ca ar dori sa beneficieze de optiuni mai comode si eficiente de a face shopping, fara sa mai fie nevoiti sa se deplaseze in strainatate.

Inca din primele zile de functionare a celor patru magazine, Iulius Mall Timisoara a inregistrat un trafic record pentru prima parte a anului 2009, respectiv 120.000 de vizitatori pe weekend, urmand, conform estimarilor realizate de reprezentantii Iulius Mall, ca aceste cifre sa creasca odata cu apropierea sezonului estival.

Desfasurate pe o suprafata de peste 3.200 mp, cele patru magazine au pus la dispozitia cumparatorilor noile colectii de primavara- vara, propunand noi abordari atat in materie de fashion, cat si in materie de design interior, magazinele fiind unice atat prin modul de aranjare a marfurilor, cat si prin sistemul inedit de iluminare folosit. „Sunt noutati pe care, intr-un fel sau altul, publicul banatean le-a asteptat, iar faptul ca numarul de vizitatori ai mall-ului a crescut ne indreptateste sa continuam planurile noastre in a aduce si alti retaileri renumiti”, a mai spus Cornel Verigut.

Angela Ciubotariu
PR Assistant Iulius Group
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare