Comunicate de Afaceri

3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara un inel de logodna

Logodna este un moment deosebit in viata cuiva, care implica surpriza de a cere mana persoanei iubite si misterul inelului ales. Inainte de logodna, gasirea inelului perfect este o sarcina nu foarte usoara. Trebuie sa stii sa alegi marimea si modelul perfect, cu cea mai buna piatra de diamant, iar toate aceste detalii pot fi prea mult pentru un barbat care poate fi deja coplesit de importanta evenimentului.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara un inel de logodna:

1. Stilul inelului

Este important sa intelegeti ca inelele de logodna cu diamante sunt compuse din doua parti. Prima este designul inelului, iar a doua este diamantul care este amplasat in cadrul acestui design.

In principiu, designul unui inel este dat de modul in care piatra este amplasata in cadrul inelului. Astfel, exista mai multe tipuri de inele de logodna: prong, bezel, tension, channel, pave, etc. Nu este insa esentiala denumirea, mai important este de aflat daca iubita ta prefera un inel al carui punct central sa fie dat de un diamant mare amplasat central, de mai multe pietre grupate sau de un sir mai mic de diamante.

2. Materialul inelului

Nu tot ce straluceste este aur galben. Cand alegi materialul din care este realizat inelul de logodna, aveti o multime de optiuni. Aurul galben este cel mai traditional, dar multi considera ca aurul alb este mai versatil, deoarece este amestecat cu un aliaj, cum ar fi nichelul, pentru a da originalitate. Aurul alb este de asemenea mai rezistent decat aurul galben, ceea ce il face mai putin predispus la zgariere. Si mai rezistent este aurul roz. Nuanta roze data de amestecul aurului cu cupru poate fi alegerea perfecta pentru un inel de logodna in tendinte.

Daca iubita ta este atrasa de culoarea argintului si bugetul iti permite, atunci iti recomandam sa luati in considerare un inel de logodna din platina. Platina este hipoalergenica, dar are nevoie de lustruire frecventa pentru a-si mentine stralucirea.

3.Piatra

Chiar daca un celebru slogan spune contrariul, diamantul nu este intotdeauna cel mai bun prieten al unei femei. Diamantele au devenit sinonime cu inele de logodna, dar ele nu sunt singura optiune. Alte pietre pretioase, cum ar fi smaraldele, rubinele sau safirele, pot fi o alternativa la economisirea bugetului, daca esti conditionat de bani. Chiar si daca ai suficienti bani, s-ar putea ca iubita ta sa fie atrasa de bijuterii mai colorate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare