Comunicate de Afaceri

3 sfaturi pentru alegerea sandalelor potrivite

Ați așteptat tot anul să vă descălțați picioarele de cizme? Mai mult decât atât, abia așteptați să le oferiți o senzație de libertate. Și nu există nimic mai capabil să facă toate acestea decât flip-flops și sandale de damă.

 

Totuși, țineți cont de faptul că ideea de a sacrifica moda de dragul sănătății picioarelor poate duce la probleme cronice. Acestea includ, dar nu se limitează la, bășici, dureri lombare și monturi. Pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune și super confortabile sandale, nu uitați să țineți cont de aceste sfaturi!

1. Cumpărați mărimea potrivită

Scopul dvs. este să obțineți sandale de damă care să vă ofere un pic de spațiu chiar la capătul tălpii. Astfel, călcâiul nu va atârna de capătul sandalei. Și, atenție, acest lucru de aici este valabil în special pentru papuci. Dar dacă cea pe care o doriți este destul de mare, tot nu este o alegere bună de făcut. De ce anume? Pentru că, procedând astfel, puteți lăsa piciorul să se zbată și, astfel, să depună o presiune nejustificată. Țineți cont de faptul că, în timpul căldurii, picioarele se pot umfla întotdeauna puțin. În acest caz, vreți să vă asigurați că există un mic spațiu pentru a vă mișca.

2. Gândiți-vă la suportul pentru arcadă

Serios vorbind, alegerea unor sandale de damă sau a flip-flop-urilor potrivite ține de suportul pentru arcadă. Este adevărat că aceste perechi încălțăminte sunt concepute pentru a vă face să arătați și să vă simțiți bine. Cu toate acestea, nu înseamnă neapărat că o să fie bune pentru picioarele dvs. tot timpul.

 

Vedeți, unele sandale de damă și/sau flip-flops sunt concepute în așa fel încât să poată fi mai ușoare și mai flexibile. Uneori, pentru a obține aceste calități, este compromisă posibilitatea de a vă oferi un suport bun pentru arcadă. Iar dacă neglijați importanța acestuia, veți avea multe probleme. Acesta este esențial pentru a vă oferi o bună sănătate a piciorului, ca să nu mai vorbim de confort și sănătate. Sandale dama gasiti pe emag.ro!

Așadar, data viitoare când căutați sandale de damă, este imperativ să vă orientați către cele care au un suport mai pronunțat al arcadei. Cu siguranță veți beneficia foarte mult de pe urma lor.

3. Alegeți-le pe cele cu tocuri bune 

Flip-flop-urile și/sau sandalele sunt absolut cele mai tari hituri în timpul verii. Dacă vreți să vă bucurați de ele, ar trebui să le alegeți pe cele care vin cu toc mare sau cu talpă ortopedică. Acest lucru se datorează faptului că această calitate poate ajuta la eliminarea unei anumite presiuni de pe picioare. Dacă purtați sandale de damă care sunt prea plate sau care au tendința de a pune destul de multă presiune, veți avea unele probleme cu câlcâiul lui Ahile și spatele.

 

Aici este nevoie de o amortizare adecvată, deoarece aceasta poate ușura presiunea asupra picioarelor și în același timp să vă facă să arătați bine în hainele dvs. La fel ca sandalele care oferă un suport mare pentru arcadă, cele bine realizate vă oferă o sănătate mai bună a picioarelor. Așa cum am menționat mai sus, nu vă uitați doar la designul și/sau la senzația sandalelor de vară - amintiți-vă și de calitatea pe care o oferă.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare