Comunicate de Afaceri

5 echipamente care nu ar trebui să lipsească dintr-un parc de fitness

Amenajarea parcurilor de fitness în comunități și spații verzi oferă un mare avantaj rezidenților, deoarece permite flexibilitatea programului. Cu toate acestea, poate fi destul de dificil să alegeți echipamentele de fitness, de aceea, ne-am gândit la o scurtă listă cu unele dintre cele mai bune echipamente  pe care le puteți încorpora în parcul de fitness în aer liber. Toate aceste echipamente fac parte din oferta Atlas Sport și sunt disponibile pentru amenajarea oricărui spațiu exterior, fie el parc sau propria curte.

Bicicleta eliptică

Bicicletele eliptice instalate în aer liber combină beneficiile fizice ale echipamentului și libertatea de a face mișcare în aer liber. Bicicleta eliptică vă permite să obțineți un antrenament cardio bun, care vă poate întări inima, plămânii și mușchii. Acest lucru, la rândul său, vă poate ajuta să vă construiți puterea și rezistența. Cu ajutorul unei biciclete eliptice, puteți efectua atât antrenamente la intervale de mare intensitate, cât și antrenamente cardio constante.

Aparat pentru șold

Este echipamentul de fitness în aer liber utilizat pe scară larg conceput în special pentru creșterea forței mușchilor brațelor și strechingul oblicilor.

Beneficii:

• Consolidă abdomenul, șoldurile, coapsele și mușchii spatelui
• Facilitează echilibrul și coordonarea corpului
• Excelent pentru încălzire și începerea antrenamentelor
Aceste produse sunt concepute cu atenție și garantează confort și securitate. Aceste produse sunt ușor de instalat, necesită întreținere minimă.

Aparat fitness cu bare paralele

Este unul dintre cei mai buni dezvoltatori ai puterii superioare a corpului. Barele permit poziția corectă și o gamă completă de mișcare evitând contactul cu pământul. Dimensiuni: 1670 X 640 X 1550 mm.
Beneficii: Echipament simplu și versatil
Dezvoltă forța în brațe și umeri Îmbunătățește stabilitatea și agilitatea musculară.
Aparatul îmbunătățește și funcția cardiacă și funcția canalelor toracelui datorită mișcării repetitive ale exercițiilor fizice.

Aparatul de dezvoltare abdomen și brațe


Dacă vrei să aduci un strop de energie activităților zilnice, poți achiziționa aparatul de dezvoltare abdomen și brațe care te ajută atât la îmbunătățirea aspectului fizic, cât pe plan psihic. Aparatul de dezvoltare abdomen și brațe lucrează mușchii abdominali, mușchiul plat de la spate și îmbunătățește puterea membrelor superioare, oferindu-le fermitate.

Aparat stimulator mers

Este cea mai bună alternativă la echipamentele de antrenament eliptice. Are pedale care se mișcă pe un traseu lin și arcuit, creând o mișcare de alergare sau mers.

Beneficii:
Întărește funcția cardiacă și pneumonică
Dezvoltă flexibilitatea și coordonarea mușchilor membrului inferior
Vindecă durerile articulare ale șoldului și incapacitatea musculară
Stimulează mișcarea de rulare
Fără presiune asupra articulațiilor genunchiului

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare