Comunicate de Afaceri

5 moduri interesante prin care poti purta o vesta de blana

Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa fie elegante atat toamna, cat si iarna pot alege sa poarte o vesta de blana de la Vesa, o piesa vestimentara deosebita, care se remarca prin croiul atent lucrat, precum si prin materialele de calitate din care este realizata.

In functie de locul in care urmeaza sa mearga, femeile pot combina vestele in foarte multe moduri, astfel incat sa se bucure de tinute impecabile, care sa le dea un aer modern, sic si, in acelasi timp, foarte atragator.

Peste rochii

Unul dintre cele mai deosebite moduri in care pot fi purtate vestele este acela in care sunt imbracate peste rochii. Avand in vedere ca toamna si iarna temperaturile sunt relativ scazute, femeile trebuie sa se protejeze din punct de vedere termic.

Alegand sa poarte veste peste rochii, fie ca acestea sunt scurte, fie ca sunt pana la genunchi sau chiar lungi, reprezentantele sexului frumos isi pot contura o imagine interesanta.

Piesele vestimentare pot fi din blana naturala sau din blana sintetica si se pot incheia in talie cu ajutorul unui cordon subtire sau mai lat. De asemenea, vestele se pot incheia cu ajutorul nasturilor sau cu fermoar, in functie de model.

Cu pantaloni de piele

Combinatia pantaloni de piele si veste de blana este una extrem de moderna, destinata tinerelor care isi doresc sa-si puna in valoare personalitatea prin intermediul outfit-urilor pe care le poarta.

Domnisoarele vor avea, astfel, un aer modern, interesant si vor fi gata pentru o seara in oras, impreuna cu cei dragi, indiferent daca merg in club sau, pur si simplu, la un pub.

Descheiate

Pentru a obtine o imagine lejera, casual, femeile pot incerca sa poarte vestele din blana descheiate. Pe dedesubt, pot alege fie o combinatie intre o camasa si o pereche de pantaloni, fie o rochie sau o combinatie fusta si bluza.

Doamnele si domnisoarele pot purta astfel de outfit-uri atunci cand pleaca in oras, pentru a se bucura de o intalnire cu prietenii, sau in timpul unei sesiuni de cumparaturi.

Cu pantaloni scurti

Reprezentantele sexului frumos care indraznesc sa combine vestele de blana cu pantaloni scurti si bluze frumoase dau dovada de multa imaginatie si, in acelasi timp, transmit faptul ca cel mai mult isi doresc sa se simta bine in propria piele, in detrimentul parerilor celor din jur. Per total, astfel de outfit-uri sunt moderne si extrem de atragatoare, reusind de fiecare data sa atraga atentia.

Cu blugi

O alta alegere interesanta si inspirata este cea care presupune combinarea vestelor din blana cu blugi si camasa. In acest fel, doamnele si domnisoarele sunt gata imediat pentru o iesire casual in oras ori, pur si simplu, pentru o plimbare prin parc. Mai mult, tinutele din aceasta categorie pot fi folosite chiar si pentru a merge la serviciu, in zilele mai relaxate de vineri.

Vestele de blana sunt piese vestimentare versatile, care pot fi introduse cu usurinta in foarte multe tipuri de outfit-uri, incepand de la cele elegante si pana la cele sport sau casual. Femeile care isi doresc sa poarte veste trebuie sa isi foloseasca imaginatia si sa gaseasca optiunile cele mai interesante pentru ele.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare