Comunicate de Afaceri

5 motive pentru care cosurile cadou pot imbunatati relatiile in companie

De obicei, in preajma sarbatorilor, angajatorii obisnuiesc sa ofere cosuri cadou angajatilor si la randul lor, angajatii se gandesc la o surpriza pentru directori si manageri. Aceste cadouri aparent nesemnificative, care par aproape cliseice si care par sa se repete in perioada sarbatorilor, sunt cele care au tot potentialul de a imbunatati relatiile din firma.

Cadourile imbunatatesc comunicarea intre manager si angajati

In momentul in care angajatii primesc cadouri ei stiu ca cineva s-a gandit la ei. Chiar daca este vorba de acele cosuri cadou Craciun cu dulciuri si vin oferite in fiecare an de sarbatori, cu mici variatiuni, ele sunt primite cu drag si cu incantare de catre angajati. Faptul ca angajatorul se gandeste la ei si ca vrea sa le faca o bucurie cu ocazia sarbatorilor de iarna este un aspect care va imbunatati legatura angajatilor cu conducerea si va duce la o comunicare mai buna, dar si la un spirit de apartenenta mai intens, angajatii dorind sa satisfaca mai bine cerintele angajatorului.

Cadourile imbunatatesc legatura dintre angajati si manageri

Aceasta idee pare doar copy paste cu cea de mai sus dar nu este. Rolurile pot sa se si inverseze. Daca angajatii se simt mai increzatori si mai legati de companie in urma micilor cadouri primite si sefii care primesc cadouri de la subalterni se simt bine si stiu ca sunt apreciati. De obicei, angajatii strang impreuna bani pentru a face o bucurie sefului lor, fie ca este vorba despre directorul companiei sau despre seful de departament. In momentul in care aceste persoane primesc cadouri, ele stiu ca sunt apreciate si respectate de subalterni si este un semn ca isi fac treaba bine.

Cadourile aduc spiritul sarbatorilor mai aproape

Un alt aspect important este atmosfera de sarbatoare. Atunci cand se aproprie Craciunul, pe holurile firmelor pot fi vazuti angajati fredonand colinde, oamenii sunt mai buni unii cu ceilalti si vor sa se faca reciproc fericiti. Chiar si cei mai rautaciosi devin mai buni si mai putin acizi. Pe langa bradul de Craciun facut in companie, cadourile corporate sunt un alt mod de a reintroduce firma in spiritul de sarbatori. Atmosfera va fi calduroasa si prietenoasa si astfel se va incuraja comunicarea intre angajati, creandu-se legaturi mai puternice intre ei. Acesta este un bun moment pentru a integra mai bine in echipe noii veniti.

Cadourile corporate aduc un moment de bucurie obtinut cu investitii minime

Exista cosuri cadou la toate preturile si nu este nevoie de investitii foarte mari pentru a face angajatii fericiti. Cu ajutorul acestor cosuri cadou, fiecare angajat va simti ca este apreciat, va primi un cadou in plus de Craciun si firma isi va stabili o pozitie mai buna la nivel de echipe, fara sa fie nevoie de sume foarte mari. Chiar si un cos cu cateva produse asa cum sunt turta dulce, ciocolata, figurinele specifice sarbatorilor si o sticla cu vin, vor avea acelasi efect si vor ajuta la crearea unor momente fericite.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare