Comunicate de Afaceri

Accesorii baie indispensabile pentru casa ta

Insa, tot secretul atunci cand le achizitionezi este sa nu cumperi din impuls tot ceea ce ti se pare dragut si inovator. Prea multe accesorii adunate intr-un singur loc aglomereaza spatiul si devine inconfortabil din punct de vedere vizual.

Posibilitatile sunt nenumarate atunci cand vine vorba despre accesorii pentru baie si este foarte usor sa cazi in cealalta extrema si sa alegi foarte multe iar astfel sa para totul incarcat. O baie care sa iti ofere tot confortul posibil nu inseamna sa o incarci cu tot felul de accesorii ci sa le alegi pe cele esentiale si utile pentru baia ta.

Astfel, a luat nastere aceasta lista cu cele mai esentiale si utile accesorii pentru baia ta pe care te invitam sa o parcurgi si sa iti creezi un spatiu care sa te invite la relaxare.

 Dulapioare pentru baie

 Desi sunt considerate de multi a fi mai mult consumatoare de spatiu este mai recomandat sa le instalezi si sa depozitezi in interior tot ceea ce folosesti destul de rar decat sa stea toate imprastiate prin baie. Pentru baile moderne reprezinta cele mai esentiale accesorii si daca vrei sa nu fie mari consumatoare de spatiu alege modele care se fixeaza direct de perete. Acestea sunt versatile intrucat poti opta pentru modele care au oglinzi pe usi, sisteme de iluminat cu spoturi sau multe rafturi pe care le poti utiliza pentru depozitarea produselor cosmetice.

 Oglinzi pentru baie

 Acestea se pot achizitiona si separat daca ai optat pentru alte modele de dulapuri pentru depozitare. Sunt functionale si indispensabile pentru orice baie. In materie de oglinzi optiunile sunt foarte multe, poti sa gasesti modele incepand de la cele mai mici pana la cele supradimensionate, cu spoturi sau simple, de la stilul clasic pana la cel minimalist, simple sau cu dulapior cu tot. Modelul pe care il alegi depinde de gusturile tale dar si de necesitati dar ceea ce este cert este faptul ca oglinzile sunt accesorii baie.

 Covorase pentru baie

 Sunt excelente pentru a asigura confortul de care ai nevoie atunci cand pasesti afara din dus sau iesi din cada. In plus, prin suprafata lor antiaderenta asigura o buna fixare pe pardoseala si se previne alunecarea. Covorasele pentru baie sunt excelente pentru a pastra baia uscata de fiecare data.

 Cosuri de gunoi pentru baie

 Sunt accesorii baie esentiale intrucat intotdeauna este ceva de aruncat. Astfel, nu va trebui sa traversezi toata casa numai pentru a arunca ceva la gunoi. Deseori sunt omise de pe lista accesoriilor necesare pentru o baie dar sunt de mare ajutor si lipsa lor se remarca atunci cand nu exista intr-o baie.

 Suport pentru hartia igienica

 Reprezinta unul dintre cele mai importante accesorii baie si nu ar trebui sa iti lipseasca. Sunt fabricate din diverse materiale cum ar fi plastic, lemn, crom sau otel inoxidabil, sunt foarte rezistente si in functie de stilul de amenajari dorit se alege si acest accesoriu.

            Pe langa aceste accesorii de pe lista noastra nu pot sa lipseasca suporturile pentru periutele de dinti, sapuniera si suporturile pentru prososape.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BeinTop

Cauta

Categorii populare