Comunicate de Afaceri

Alege cel mai bun invertor din oferta DeTop

Ales indeosebi pentru dimensiunile compacte, care il fac usor de utilizat si de transportat, un invertor de sudura se dovedeste a fi o alegere inteleapta pentru cei ce doresc sa realizeze mici reparatii in gospodarie sau lucrari de bricolaj (hobby). Si nu numai!

Aceste aparate de sudura, ce incorporeaza, spre deosebire de clasicele modele cu transformator, componente pe baza de silicon, se gasesc atat in varianta semi-profesionala, cat si in cea profesionala. Ele fac fata cu succes exigentelor domeniilor de activitate unde este necesara utilizarea lor frecventa, timp indelungat (santiere, ateliere de productie, lucrari industriale, reparatii in industria auto etc.).

In cazul in care ai decis ca invertorul de sudura este produsul ce va face fata cu succes cerintelor tale, atunci ramane sa gasesti un magazin, fizic sau online, din care sa achizitionezi un aparat bun, la un pret corect. Iti venim in ajutor cu o recomandare: scule.detop.ro.

In ceea ce priveste invertoarele, la DeTop gasesti numeroase modele. De exemplu, pana in 2000 de RON gasesti invertor Telwin Technology 186 HD, cu reglaj continuu al curentului de sudura, racire cu ventilator si protectie termica cu termostat, ce sudeaza cu toate tipurile de electrozi.

Daca bugetul tau este mai mare de 2000 de RON, iti recomandam modelul Bohler Terra 150, cu carcasa rezistenta la socuri, placi de baza protejate de impuritati, functii ajustabile incorporate (Hot Start, Arc Force, Anti-Stick), ideal pentru aplicatii intense unde este nevoie de flux continuu de sudura. Desigur, recomandam, de asemenea, toate modelele de invertoare Miller, insa te lasam pe tine sa descoperi mai bine toate produsele.

Nu uita! In cazul in care ai nevoie de ajutor in procesul de selectie sau de mai multe detalii, apeleaza cu incredere la serviciul de consultanta DeTop.

Ce este invertorul de sudura si ce avantaje ofera?

Invertorul de sudura este un aparat care se bazeaza pe un sistem de sudura inovator, fiind, la ora actuala, cel mai popular model de pe piata. Datorita faptului ca are o structura aparte (componente electronice pe baza de silicon si nu pe baza de cupru sau aluminiu, cum este in cazul altor modele), invertorul ofera un numar mare de avantaje utilizatorului.

Principalele avantaje ale unui invertor de sudura sunt:

  • Ofera posibilitati avansate de control electric, deoarece utilizeaza curent continuu;
  • Ofera o putere mare de topire, cu consum minim de energie;
  • Asigura un consum redus de material si un randament ridicat;
  • Datorita dimensiunilor compacte, asigura o stabilitate mare;
  • Tot datorita designului, poate fi transportat si depozitat usor;
  • Este un consumator redus de energie, putand fi alimentat de la orice tip de priza, inclusiv de la cele conventionale (230V).

Cum nu putem vorbi de plusuri fara sa luam in calcul si minusurile, mentionam faptul ca invertorul este uneori trecut cu vederea in procesul de selectie datorita pretului ridicat. Costul insa este pe deplin justificat de tehnologiile de ultima generatie pe baza carora functioneaza, de aspectul si dimensiunile moderne, ce asigura o portabilitate excelenta.

De asemenea, acest tip de aparat de sudura, spun unii, este mai fragil comparativ cu restul modelelor tocmai datorita tehnologiei lui performante. Asadar, in cazul in care dimensiunea si greutatea nu sunt cei mai importanti factori in procesul de selectie, se recomanda alte tipuri de echipamente. Altfel spus, este deosebit de important sa se stabileasca exact motivul pentru care se doreste achizitia (unde va fi utilizat aparatul, pe ce materiale, cat de frecvent va fi folosit etc.), pentru ca abia apoi sa se inceapa cautarea efectiva. In ceea ce priveste uzul casnic insa, un lucru este cert: invertorul ramane, in pofida costului putin mai mare, cea mai buna alegere.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Simona Relevici

Comentarii

Cauta

Categorii populare