Comunicate de Afaceri

Amenajare loc de joacă Ceuaşu de Câmpie – MS

Necesitatea locurilor de joacă în comunități mai este o noutate. Joaca are un rol crucial în dezvoltarea tuturor abilităților celor mici. Suntem bucuroși să vedem tot mai mult implicarea primăriilor și instituțiilor în viața comunității, iar un bun exemplu în acest sens este și Primăria comunei Ceuaşu de Câmpie, Județul Mureș.
Aici, s-a amenajat un loc de joacă pentru copii modern, cu echipamente diverse și colorate. Figurine pe arc, leagăne și tobogane pe care cei mici le-au luat cu asalt încă de la inaugurarea spațiului de joacă.
Fiecare pauză de recreere a elevilor din  comună are acum un alt punct de interes – locul de joacă. Astăzi,  copiii se pot bucură de modernizarea spațiilor de joacă și beneficia în același timp de toate beneficiile acestora.

Printre echipamentele de joacă instalate în Ceuaşu de Câmpie, se numără:

Figurine pe arc

Figurinele pe arc sunt  realizate conform standardelor din domeniu, respectiv sunt proiectate pe calculator pentru că orice piesă să fie atent creată pentru siguranța copiilor. Acestea sunt create astfel încât să fie rezistente UV, să lucreze împotriva ruginii sau/și a putrezirii, a coroziunii sau/și pierderea culorii/formei, dar și împotriva efectelor negative cauzate de trecerea timpului: pierderea calității figurinei. Au o durată de viață de aproximativ 10 ani, iar apoi, dacă doriți o reabilitare sau întreținere, costurile pentru materialele necesare sunt reduse.

Sunt ideale în orice spațiu de joacă: grădini, curți, parcuri, hotel-uri, școli, grădinițe, spații special amenajate pentru joacă în Mall-uri sau alte spații comerciale. E important să ne preocupe sănătatea mintală și fizică a micuților noștri, iar figurinele noastre reușesc să facă acest lucru: o simplă figurină, atâtea beneficii pentru copil, dar și pentru mediu deoarece unele materialele utilizate sunt ecofriendly.

Balansoarul celor 2 prieteni


Balansoarul din metal vrea să depășească linia dintre realitate și joacă, deoarece atunci când ești la joacă, distracția trebuie să fie pe primul plan, iar realitatea pe al doilea. Atunci când balansoarul din metal este în linie dreaptă micuții se distrează de minune, iar noi credem că distracția trebuie să fie în orice balansoar pentru copii. Bineînțeles că acestea nu lipsesc din balansoarul nostru. Distracție, echilibru, balans, zâmbete, bucurie și doi prieteni buni care își vor aminti de balansoarul pentru copii pe veci.

Complex de joacă Basic


Complexul de joacă basic este un echipament util și necesar oricărui spațiu de joacă. Indiferent de numărul copiilor de la locul de joacă, complexul de joacă basic trebuie să existe.

De asemenea, au fost montate și 2 bănci din lemn și 2 coșuri de gunoi.

 


Proiect: https://www.atlassport.ro/project/loc-de-joaca-ceuasu-de-campie-ms/

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare