Comunicate de Afaceri

Aparatură de înregistrare spy pentru activități mai mult sau mai puțin discrete

Cel mai bun mod de a face o alegere inteligentă când căutați un microfon spion de calitate este acela de a vă pune câteva întrebări pentru a vă acorda dorințele cu necesitățile obiective pentru care urmează ca să îl cumpărați. Urmează ca să îl folosiți în mod confidențial, de aceea nimeni nu știe ce ar trebui să cumpărați mai bine decât dumneavoastră.

Un microfon spion modern vă oferă posibilitatea de a monitoriza discret un perimetru de 30 până la  60 mp de la orice distanță  sau de la maxim 1 kilometru în cazul celor wireless (UHF). Alege doar produse din magazine ce comercializează doar aparate originale, total diferite față de cele uzuale.

De ce cumpărați un dispozitiv de ascultare spion?

Există multe utilizări pentru aceste instrumente inteligente și pentru a decide care e cea mai bună opțiune de cumpărare scopul specific pentru care vă trebuie este esențial.

Atât persoanele particulare (elevi, studenți, cursanți la diverse workshop-uri), cât și profesioniștii, le folosesc foarte mult, deoarece pot să sesizeze ușor ulterior ce au ratat dintr-o lecție, seminar, conferință, interviu, discuție de afaceri etc. sau chiar își pot analiza performanțele pe care le-au avut ei înșiși în prezentările și interviurile pe care le-au susținut. Microfoanele spy pot fi excelente a lua interviuri în calitate de bloggeri sau jurnaliști, dar  și de a depista în mod fără echivoc dacă soțul sau soția calcă strâmb. Nu e prea corect, dar e sănătos. Evident, dacă nu mergeți pe principiul: „Ceea ce nu știu, nu mă afectează!”

Urmează ca să dați și o dispozitivului o utilizare secundară sau este doar pentru spionaj?

Dacă vreți un gadget plurivalent, atunci încercați să găsiți unul care are caracteristici pentru ambele scopuri, ca să nu fiți dezamăgit la final. Cumpărarea unui dispozitiv de ascultare excelent este mult mai bună decât cumpărarea separată a celor două produse.

Cât de mult spațiu de înregistrare aveți nevoie?

Cantitatea de spațiu de stocare de care aveți nevoie ar trebui să reprezinte un element esențial înainte de porni la acțiunea de cumpărare propriu-zisă a unui aparat spy de pe un site de specialitate. Aceste dispozitive pot avea performanțe variate, printre care și numărul de ore de înregistrare continuă. Dacă îl utilizați doar pentru a aborda un mic proiect, atunci nu ar trebui să fie o problemă prea mare, dar dacă sunteți un doctorand cu multe materiale de înregistrat, atunci ar trebui să vă gândiți dacă spațiul de stocare al unui asemenea echipament audio vă este suficient pentru destinația pe care i-o veți conferi.

De ce fidelitate audio aveți nevoie?

Destinația utilizată pentru aceste înregistratoare ascunzătoare ar trebui să răspundă imediat la această întrebare. Dacă sunteți student sau om de afaceri care participă la cursuri în săli mari sau la conferințe în centre de capacitate mare, atunci veți avea nevoie de un aparat care captează audio și de la distanțe mari. Înregistrarea din spatele sălii, în timp ce vă bucurați că nu sunteți obligat ca să luați notițe necesită un dispozitiv foarte performant.

Aveți nevoie de o funcție de reducere a zgomotului?

În situațiile în care vă aflați în locuri mari și microfonul dvs. trebuie să se lupte cu zgomotul de fundal, este posibil să aveți nevoie să vă asigurați că aparatul dvs. poate să reducă larma deranjată. Acest lucru este valabil și în cazul în care intenționați să înregistrați, în secret, în aer liber sau în timpul orelor aglomerate ale zilei.

Există programe online care pot ajuta la reducerea zgomotului de fundal, dar utilizarea acestora necesită timp în urmărirea tutorialelor și învățarea cum să o faceți. De aceea un echipament dotat din fabricație cu această aptitudine tehnică, de a face o reducere a zgomotului, este o soluție mai elegantă, rapidă și calitativă.

Cât de importantă este camuflarea microfonului?

Șeful sau profesorul dvs. nu vă permite  ca să înregistrați întâlnirile și seminariile? Dacă o faceți totuși în mod discret, atunci este posibil să aveți nevoie de un microfonul spion camuflat cât mai bine (într-un pix, pahar pentru suc, stick USB, breloc de chei etc.

Dacă veți alege cu grijă, răbdători, locul de unde să vă procurați aparatura spy dorită cu siguranță o să fiți mulțumit de achiziția făcută.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare