Comunicate de Afaceri

Arata lumii ca esti mandra de nationalitatea pe care o ai! Poarta ii romanesti autentice!

Modalitatea cea mai simpla, dar si cea care te poate “aranja” extraordinar de bine atunci cand vine vorba de modul in care te imbraci, este aceea de a purta o ie lucrata manual, cu detalii ce te vor face sa iesi din anonimat si sa fii apreciata. Asa ca, te invitam sa te bucuri de acele modelele de ii romanesti care te reprezinta, fie ca te afli pe plaiurile mioritice, fie ca te-ai decis sa le parasesti pentru o anumita perioada de timp. De asemenea, iile, ce reprezinta de fapt, mai mult decat niste simple piese vestimentare, pot fi o idee excelenta de cadou, putand fi oferite in dar cu diverse ocazii.

Ce semnifica ia dincolo de utilitatea practica a unui articol de imbracaminte? Ei bine, ia in sine, este o mostenire lasata din stramosi, ce relateaza o poveste prin intermediul simbolisticii tesute. Iile erau purtate in zilele de sarbatoare, de catre inaintasii nostri, iar prin intermediul lor femeile se apropiau de Dumnezeu – aspect ce nu poate fi trecut cu vederea asa de usor.

Ii romanesti create in atelierul Ii Breaza - vestminte de suflet inainte de toate

In prezent, iile au ramas la fel de apreciate ca in trecut, fapt dovedit de cererea mare de care acestea se bucura. Iar noi, creatorii iilor de Breaza, nu putem decat sa fim multumiti de aprecierea pe care clientii nostri o arata fata de creatiile pe care le realizam cu pasiune si devotament.

Va invitam si pe voi sa le descoperiti si sa va bucurati de oferta bogata de ii romanesti. Suntem convinsi ca vor deveni pentru voi vestminte de suflet pe care le veti purta cu mandrie si fericire, asa cum au fost ele create – din suflet pentru voi.

Anda Manescu, este cea care a pornit aceasta afacere din dragoste si respect fata de istorie si fata de portul popular, dorinta ei fiind aceea de a-l pastra si de a-l transmite mai departe, o perioada cat mai lunga de timp.

Procesul de creatie al acestor ii romanesti: materiale si broderii

Materialul necesar realizarii unei ii romanesti, inclusiv al iilor de Breaza, este unul special pe care sa poata fi realizate diverse broderii - anume panza topita. Aceasta este o panza tesuta din fire de bumbac si apoi fiarta, aspectul creponat fiind obtinut prin fierbere. Materialul se deosebeste prin finete si in acelasi timp, prin rezistenta.

Broderia se realizeaza cu:

-        mouline- bumbac mercerizat cu fir format din 6 firicele subtiri. Iile brodate cu mouline isi pastreaza culoarea in timp si sunt foarte rezistente.

-        matase (vascoza)- fir ce se obtine prin procese chimice de prelucrare a foilor de celuloza de lemn. Acesta imita foarte bine matasea de viermi si se caracterizeaza printr-un luciu argintiu ce poate fi cu atat mai scazut cu cat un fir are o grosime ce cuprinde mai multe filamente. Astfel, firele pot fi mate, semi-mate si lucioase.

Achizitioneaza ii romanesti in modele inedite!

Fie ca iti doresti o ie cu maneca lunga sau o ie cu maneca scurta, o ie cu broderie mouline sau din matase, alegand iile din oferta noastra veti face, cu siguranta, o alegere inspirata. Puteti opta, de asemenea, pentru costume de botez sau camasi barbatesti in stilul unic pe care il abordam.

        Indiferent de achizitia ta, poart-o cu mandrie si cu dragoste pentru traditia din care apartine!

Va asteptam sa ne vizitati siteul www.iibreaza.ro sau atelierul din str. Republicii, nr 57, Breaza, Prahova. Tel. 0730492111

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC CREATIVE WEB SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare