Comunicate de Afaceri

Armonia perfecta in dormitor cu lenjerii de pat de la Patone

Gasirea seturilor de lenjerii de pat perfecte pentru un somn nemaipomenit se reduce la doua considerente - numarul de fire si tesatura - plus alte doua optiuni. Exista cateva informatii confuze care va pot deruta, asa ca suntem aici pentru a va oferi sprijinul pentru a face cumparaturile mult mai usoare.

Incepeti cu niste lenjerii de pat calitative

Bumbacul este cea mai obisnuita fibra de lenjerii e pat si poate cea mai confortabila pe tot parcursul anului. Cautati ceea ce se numeste bumbac cu capse lungi. Fibrele sale mai lungi sunt superioare, deoarece sunt mai puternice si mai netede decat soiurile cu fibre mai scurte. Bumbacul egiptean, Pima si Supima sunt alegeri minunate.
lenjerii de pat
Daca sunteti in cautarea unor seturi de lenjerii e pat care sunt major luxoase, mergeti spre lenjerii din matase. Sunt mai scumpe decat bumbacul si au nevoie de mai multa grija in curatare, dar investiti intr-o calitate uimitoare.

Panza poate dura zeci de ani - este de trei ori mai rezistenta decat bumbacul! Unele lenjerii de pat fac o treaba excelenta pentru a va mentine racoare, pentru a elimina umezeala si pentru a permite scaparea caldurii, astfel incat acestea sunt minunate in zonele cu vreme mai calda. De asemenea, sunt in mod natural anti-microbiene si rezistente la mucegai. Desi panza poate sa fie mai dura decat bumbacul, in timp devine mai moale odata cu spalarea repetata. In ceea ce priveste aspectul, totul tine de dvs: lasati cearsafurile in mod ridicat pentru o atmosfera chic rustica sau calcati-le pentru un sentiment mai adaptat prezentului.

Matasea ... pe de alta parte, este, de asemenea, incredibil de durabila, are o atingere rece pentru vremea calda, dar, de asemenea, va mentine caldura si iarna. Amintiti-va doar ca ar trebui sa aveti intotdeauna lenjeriile de matase curatate profesional.

Luati în considerare si numarul de fire dintr-o lenjerie

In ciuda a ceea ce s-ar fi putut auzi, numarul de fire super-inalte nu constituie lenjerii mai bune.

Numarul firelor este numarul de fire orizontale si verticale (cunoscute tehnic ca urzeala si batatura) intr-un centimetru patrat de tesatura. Deci 100 de fire in fiecare directie sunt egale cu 200 de fire de numar de fire. Unii producatori de lenjerii folosesc suvite mai subtiri care sunt rasucite intre ele. Deci 100 de fire de patru fire in fiecare directie ar fi egale cu 800 de fire de numar de fire, ceea ce pare luxos, dar nu are o calitate mai buna.

Puteti gasi asternuturi de calitate cu un numar de 200 de fire si, cu siguranta, nu este necesar sa cheltuiti bani in plus pentru nimic peste 400 de ani. Retineti ca, cu cat fibra dvs. este de calitate superioara, cu atat atingerea patului este mai luxoasa, chiar daca are un numar mai mic de fire.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare