Comunicate de Afaceri

Ati ales modelul potrivit de sandale pentru fetite?

Iată caracteristicile de sandale fetițe cărora ar trebui să le acorzi atenție atunci când le alegi.

Alegerea dimensiunii potrivite

Să începem cu elementele de bază. Pentru ca fetița ta să se poată dedica fără jenă micilor sale aventuri zilnice, trebuie să se simtă stabilă în pantofi. În ce privește sandale fetițe, acest lucru este mai dificil, deoarece degetele de la picioare rămân descoperite. Dacă pantoful este prea mic sau prea mare, piciorul copilului poate aluneca.

Încearcă una dintre metodele de măsurare a picioarelor unei fetite: folosind un creion, desenează conturul piciorului copilului pe o hârtie A4, apoi măsoară lungimea și lățimea piciorului pe desen.

Scoate talpa de la cel mai confortabil pantof al copilului dumneavoastră și măsoară-i lungimea și lățimea. Nu uita să adaugi aproximativ 0,3 - 0,5 cm. Acest rezultat va corespunde mărimii reale a pantofilor.

Să mergi la cumpărături cu fetița ta și să o convingi să probeze pantofi poate fi stresant. Poți tăia un băț sau un pai de lungimea și lățimea piciorului copilului tău și, introducându-le tu însuți, poți verifica în linii mari dacă mărimea pantofului este potrivită. Sandale fetite gasesti pe Emag.

Materialul

Materialul este un alt criteriu important pentru alegerea sandalelor potrivite pentru fetițe. Esențial este ca acesta să nu frece piciorul fetiței, dar trebuie, de asemenea, să îi permită să respire, ceea ce va împiedica transpirația și, în consecință, alunecarea picioarelor. Prin urmare, merită să optezi pentru sandale fetițe din piele naturală cu curele din poliester, care seamănă cu iuta, sau din spumă elastică, care vor trece și ele testul în apă.

Sandalele cu curele din poliester arată grozav nu numai cu stilul sportiv, ci și cu rochii fetițe boho!

Talpa

Tehnologiile actuale din industria încălțămintei permit producerea de tălpi de sandale care sunt incredibil de ușoare, dar în același timp puternice și durabile. Datorită acestui fapt, nu îngreunează picioarele copilului, oferindu-i un confort deplin de mișcare. Cele mai populare variante de tălpi de sandale fetițe sunt:

  • tălpi din spumă elastică, precum neoprenul - sunt ușoare, dar în același timp bine conturate și asigură aderența;
  • tălpile din plută - sub acest tip de talpă, care influențează favorabil formarea piciorului, se află de obicei spumă, care facilitează, de asemenea, mersul.

Sistem de închidere

Cele mai frecvente sisteme de fixare la sandale sunt Velcro și cataramele; ambele sunt la fel de puternice. Tipul de fixare pe care îl alegi ar trebui să fie determinat de vârsta și independența copilului. Velcro va fi ideal pentru fetițe mici – chiar și un copil mic se va descurca cu ușurință cu o astfel de fixare intuitivă, datorită căreia nu va trebui să îți ceară ajutorul de fiecare dată când trebuie să își pună sau să își scoată sandalele. Pentru o fetiță puțin mai mare, rezervă-le pe cele cu catarame metalice.

Modelul și culoarea

Lasă la sfârșit partea cea mai plăcută a alegerii sandalelor potrivite pentru o fetiță. Cel mai important este să urmezi gusturile fetiței tale. În cele din urmă, ea este cea care trebuie să poarte sandale fetițe cu plăcere și să le combine cu rochii fetițe potrivite.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Cauta

Categorii populare