Comunicate de Afaceri

Avantajele oferite de castele gonflabile pentru copii

Un castel gonflabil este foarte atractiv atat pentru copii cat si pentru adulti. Aceste castele sunt foarte distractive si ii fac chiar si pe adulti sa se simta copii. Pentru cei mici un castel gonflabil ofera mai mult decat distractie, pentru ca nu este doar un loc de joaca ci si un loc in care cei mici pot invata. Iata cateva avantaje pe care le vei obtine de la castele gonflabile.

Copiii invata sa socializeze

Castelele gonflabile sunt cea mai buna solutie pentru socializare. Pentru ca pot fi utilizate de mai multi copii simultan, ele prind cu adevarat viata. Copiii vor reusi sa isi faca noi prieteni si sa se joace in grup, iar aceste aciuni ii pregatesc pentru interactiunea sociala atunci cand vor creste.

Utilizarea imaginatiei

Un castel gonflabil este o solutie uimitoare pentru stimularea imaginatiei – este o practic o casa umflata in care copiii pot sari ore intregi, dar si un loc in care pot sa creeze povesti si pot sa faca scenarii ceea ce va sustine jocul de roluri si explorarea unor lumi complet noi.

O conditie fizica mai buna

Sariturile pe un castel gonflabil sunt activitati fizice solicitante, care ii pot obosi repede pe copii, insa ii ajuta sa isi construiasca o conditie fizica foarte buna. Pentru copiii care se distreaza dupa amiaza intr-un castel gonflabil, somnul se va instala mult mai rapid seara, ceea ce ii ajuta sa se odihneasca mai bine si sa creasca.

De asemenea, un castel gonflabil ii ajuta pe copii sa obtina un echilibru mai bun aceasta fiind o abilitate pe care va trebui sa o deprinda rapid deoarece altfel nu va putea sa se joace alaturi de prieteni In castel. Abilitatile de planificare si de strategie sunt de asemenea utilizate intr-un castel gonflabil, copilul fiind mai constient de propriul corp.

Atunci cand sare sau alearga va sti unde anume sa puna piciorul si cum sa se coordoneze cu miscarea generala a castelului astfel incat sa ramana in echilibru.

Genul acesta de miscare are avantajul de a solicita si dezvolta mai multe grupe de muschi simultan, ceea ce este foarte important.

Viteza de reactie este de asemenea importanta si reprezinta o abilitate valoroasa ce poate fi definita intr-un castel gonflabil deoarece copilul va intelege repede ca nu se poate misca incet prin el si va trebui sa reactioneze permanent la mediul in continua schimbare care il  inconjoara pentru a putea evita caderea si pentru a evita sa sara in calea altui copil.

Parintii care inteleg importanta utilizarii unui castel gonflabil sunt cei care aleg locurile de joaca ce dispun de un astfel de castel pentru ca cei mici sa se poata distra si sa poata evolua. Daca detii un loc de joaca, este o idee foarte buna sa ai un astfel de castel sau chiar mai multe in functie de spatiul disponibil si vei descoperi cum foarte multi parinti si bunici vor alege sa vina la locul tau de joaca cu cei mici, intorcandu-se periodic si aducand chiar si alti prieteni ai copilului.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Seles Online Project SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare