Comunicate de Afaceri

Beneficiile utilizarii aerosolilor salini in sezonul rece

Printre cele mai comune boli respiratorii care apar in sezonul rece se numara guturaiul, racelile, gripa, faringita, amigdalita, laringita, sinuzita, otita, traheita, pneumonia si bronsita.

Deoarece este mai usor sa previi decat sa tratezi, solutiile moderne si inovatoare sunt la indemana ta. Tehnologia SaltMed este o modalitate unica prin care se pot preveni numeroase boli respiratorii in cazul copiilor, adultilor si a batranilor. Aerosolii salini ofera numeroase beneficii in urma utilizarii lor si reprezinta cel mai performant mod prin care se pot preveni numeroase boli respiratorii care pot sa creeze disconfort.

 Beneficiile inhalatorului cu aerosoli saline pentru adulti si copii

 SaltMed este un inhalator cu aerosoli salini ale carui proprietati terapeutice se bazeaza pe aspirarea  acestora in caile aeriene superioare si inferioare. Particulele de sare se dizolva in pelicula de mucus de tapeteaza epiteliul respirator. Prin efectul asomatic local apa din tesutul interstitial este atrasa catre interiorul cailor respiratorii. Astfel, scade inflamatia iar cantitatea de mucus creste si devine mai fluid fiind mobilizat cu mai multa usurinta de cilii vibratili ai celulor epitaliale. Astfel sunt eliminate rapid secretiile din caile respiratorii.

Mai ales in cazul copiilor, sunt o serie de beneficii precum: cresterea capacitatii de aparare impotriva infectiilor respiratorii, prevenirea racelii si gripei, desfunda nasul, amelioreaza tusea si o vindeca, scade durerea cauzata de inflamatie. In cazul adultilor, in plus fata de beneficiile enumerate, mai poate sa ofere si cresterea capacitatii de rezistenta la efort fizic, reduce problemele respiratorii ale fumatorilor, previne reimbolnavirea persoanelor cu afectiuni respiratorii, poate scadea necesitatea administrarii de medicamente, genereaza un somn linistit si o stare de bine.

Tinand cont de toate aceste beneficii ale acestui dispozitiv medical, va fi o investitie inteligenta pe termen lung pentru intreaga familie. Numai o ora de utilizare pe zi este echivalentul petrecerii unei zile intregi la salina. Rezultatele se instaleaza rapid si vei putea sa incepi sa profiti de toate beneficiile acestei tehnologii moderne.

 Contraindicatii si utilizarea inhalatorului cu aerosoli salini

 Acest tratament nu are contraindicatii si poate sa fie utilizat complementar cu alte terapii inclusiv medicamentoase. In cazuri izolate poate aparea uscarea faringelui, dar numai in cazul pacientilor cu carente de vitamina A si E.

Este usor de administrat mai ales in cazul copiilor mici si poate sa fie tratamentul ideal pentru un spectru larg de afectiuni. Pentru utilizarea inhalatorului salin Salt Med nu este nevoie de prescriptie medicala sau de consult specializat pentru determinarea necesitatii de a apela la aceasta terapie.

Este o metoda unica de producere de aerosoli salini uscati asigurand o protectie constanta si controlata de particule saline de dimensiuni active therapeutic. Concentratia inalta de aerosoli de dimensiuni optime terapeutic si inhalarea controlata cu ajutorul mastii garanteaza eficienta tratamentului.  Este complet sigur dar pentru a-si dovedi eficienta trebuie utilizat in conformitate cu recomandarile de utilizare. De asemenea, nu inlocuieste tratamentele medicamentoase recomandate de medic intrucat eficienta acestui tratament aduce rezultate in timp iar diferentele le veti putea simti incepand din prima zi de utilizare.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BeinTop

Cauta

Categorii populare