Comunicate de Afaceri

Bicicleta electrică, un bun mijloc de deplasare în 2020!

Pandemia de coronavirus îi descurajează pe români ca să utilizeze transportul public, ceea ce nu este neapărat un lucru rău. 

Cu atât mai mult cu cât aceia care nu sunt neapărat fanii autoturismelor personale, mai ales pe vreme călduroasă, preferă ca să apeleze la o altă formă de vehicul care să le asigure mobilitate urbană și anume BICICLETA.

 Bicicleta electrică pliabilă, cel mai bun vehicul de călătorii urbane

Un mijloc autonom de deplasare este întotdeauna o idee bună pentru oricine. Dacă este vorba de bicicletă electrică, cu atât mai bine. 

Pe internet, pasionații de ciclism urban pot ca să găsească tot soiul de modele de biciclete electrice 100% sau modele hibride, adică biciclete clasice ce se pot transforma prin înlocuirea uneia dintre roți în bicicletă electrică. Și chiar este grozav că tradiționaliștii au șansa ca doar prin procurarea unei componente speciale de acest gen să își transforme bicicleta de tip vechi într-una foarte modernă și rapidă.

 Totuși, pentru aceia care sunt cicliști de ocazie și nu vor să depună cine știe ce efort pedalând prin oraș, o bicicletă electrică pliabilă de la Monkeyboard.ro este cea mai bună soluție. Plus că nici prețul ei nu este unul de speriat. 

De ce pliabilă? Pur și simplu pentru că așa economisești spațiu și o poți pune ușor în debara dacă stai la bloc. 

Arată fain o bicicletă clasică atârnată de perete în hol, nimic de zis, dar nu este chiar pentru oricine un astfel de amenajare interioară, nu-i așa?

În schimb, în debara o bicicletă electrică pliabilă poate să împartă frățește locul disponibil și cu un hoverboard sau cu vechea pereche de patine cu rotile.

Bicicletă electrică sau clasică? Cel mai bine este să ai câte un model din fiecare! 

Dacă spațiul de depozitare nu este o problemă pentru tine, merită să ai atât o bicicletă electrică pliabilă pentru oraș, cât și o bicicletă clasică pentru ture mai lungi de weekend în zone pitorești. 

Tot mai multe persoane apelează acum la astfel de mijloace de deplasare autonomă pentru drumuri scurte și, dacă ar fi să recunoaștem cinstit, nu o fac neapărat pentru că brusc au simțit nevoia ca să facă sport sau ca să admire zona orășenească în care trăiesc după ce au stat în izolare aproape două luni, ci mai degrabă pentru a evita pericolul de infecție cu Sars-Cov-2 care există atunci când se folosesc mijloacele de transport în comun. Fie ele de suprafață sau metrou.

Deocamdată nu este obligatoriu să purtăm mască decât în locurile foarte aglomerate, spre deosebire de unele țări unde și când se merge pe bicicletă prin oraș trebuie să o folosești.

Va mai dura în România până ni se va impune ca să mergem și noi așa mascați, lucru deloc plăcut pentru majoritatea dintre noi.

Dacă locuiești într-un mare oraș, de exemplu în Capitală, cu siguranță o să spui că nu prea ai pe unde să mergi cu o bicicletă electrică. Multe trasee pentru bicicliști nu sunt în stare bună sau pur și simplu lipsesc cu desăvârșire în anumite cartiere.

 Totuși, încet-încet, apar câteva semne de schimbare. Până la urmă nevoia de asemenea culoare de circulație pe două roți va fi suficient de mare pentru ca autoritățile să se decidă ca să amenajeze mai multe. Iar asta nu poate să fie decât motiv de bucurie pentru iubitorii sportului pe două roți.

 Mai mult decât atât, așa va crește și cererea de biciclete. Iar magazinele de specialitate nu au altceva de făcut decât să se alinieze dorințelor locuitorilor.

 

Deplasarea urbană cu bicicleta electrică, un mod de a fi cool 

Trebuie spus că aceste vehicule de mobilitate urbană reprezintă viitorul, așa încît nu ar trebui evitate, ci cumpărate chiar de acum de tot mai mulți români.

În alte țări, în 2020 a crescut foarte mult numărul de biciclete electrice vândute, iar fabricanții propun doritorilor modele tot mai avansate din toate punctele de vedere.

Alege și tu acum o astfel de bicicletă pliabilă la modă pe care să te deplasezi cât mai este încă vreme frumoasă, pentru că din toamnă există riscul, dacă numărul de îmbolnăviri de coronavirus va crește din nou, ca să fim din nou băgați astăzi și vei regreta acestei zile frumoase pe care nu le-ai petrecut cât mai mult în aer liber.

Dacă nu ai putut să pleci în vacanță, ai putea să salvezi așa situația. Sunt locuri frumoase chiar și în oraș. De ce să nu le admiri de pe șaua bicicletei? 

Intră acum pe Monkeyboard.ro și alegeți de acolo acel model de bicicletă electrică pliabilă care ți se potrivește cel mai bine, pentru că nu vei regreta!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare