Comunicate de Afaceri

Cadouri de casa noua!

Aparate electrocasnice mici

Un aparat electrocasnic de mici dimensiuni precum un fier de calcat sau o stație de călcat poate fi un cadou foarte util!

Puteți alege dintr-o multitudine de electrocasnice care să le ușureze munca în bucătărie sau în restul casei: storcător de fructe, espressor, toaster, aspirator, aparat de gofre, toaster si multe alte variante!
 

Înainte de a achiziționa un astfel de cadou, aveți grijă ca gazda să nu dețină deja respectiva statie de calcat.

Cu o cantitate superioară de abur și cu funcții moderne, acest tip de aparat te va ajuta să reduci timpul acordat acestui proces anevoios și să te bucuri de haine călcate perfect. Producătorul de stații de călcat Philips îți explică de ce să alegi o stație de călcat și care este diferența dintre acest aparat și un fier de călcat obișnuit.

Sunt multe diferente intre o statie si un fier, de calcat - cea mai importanta diferenta este faptul ca, spre deosebire de un fier de călcat cu aburi clasic, stația de călcat îți asigură o cantitate mai mare de aburi la o temperatură mai ridicată, iar recipientul pentru apă oferă o autonomie de călcare de până la câteva ore! Asadar, o statie de calcat nu este doar un moft!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare