Comunicate de Afaceri

Calitatea pieselor de mobilier HoReCa, o importanță cheie în orice unitate de profil

Industria de catering este una dintre cele mai exigente industrii din punct de vedere al standardelor de calitate. 

Calitatea și curățenia în HoReCa sunt indisolubil împletite

Așa cum știe toată lumea, trebuie să se acorde o atenție deosebită nu numai servirii mâncării, ci și modului de preparare și păstrare, pentru asigurarea unei calități desăvârșite.

Mai ales în zilele noastre, în care trăim o pandemie cum nu s-a mai cunoscut în istoria recentă a omenirii, calitate fără o igienă impecabilă în bucătărie și spațiile de stocare nu există. 

Calitatea reprezintă o condiție sine qua non pentru a rezista pe o piață HoReCa extrem de dură, unde nu este deloc simplu să te diferențiezi de competitorii tăi direcți și să devii un nume respectat, atât de către profesioniști, dar mai ales de către consumatori.

Aceasta este o cerință foarte importantă în aceste vremuri, în care concurența este foarte puternică. Pentru a nu cădea în subsolul clasamentului calității, totul pornește de la dotarea inteligentă a unității de alimentație publică.

Chiar așa! Asigurarea calității în HoReCa începe cu piesele de mobilier inox profesionale, cu echipamentele de lucru din bucătărie, cu respectarea tuturor regulilor igienico-sanitare în vigoare în acest moment de cotitură al umanității.

Pentru ca un client să vină sau să comande cu ajutorul unei aplicații digitale ori telefonic mâncare, uneori este suficientă o simplă reclamă, dar dacă se dorește fidelizarea acestuia, revenirea de mai multe ori cu cereri de diferite preparate, trebuie ca antreprenorul HoReCa să-i ofere ceva mai mult, ceva care să corespundă așteptărilor sale, ba chiar să le întreacă. Iar lista îndeplinirii acestor cerințe va începe întotdeauna cu o curățenie impecabilă, premisa unei calități ireproșabile pe toate aspectele.

Calitatea serviciului și oferta (felurile de mâncare propuse, prospețimea produselor, standardele clare de preparare a diferitelor produse alimentare finite) vor fi acele elemente ce vor ține falimentul departe chiar și acum, în plină criză de coronavirus. Alături de flexibilitate, de adaptare la noile condiții din acest domeniu, ele reprezintă ingredientele succesului. 

Mobilierul din oțel inoxidabil, cea mai bună alegere

Oțelul inoxidabil este extrem de durabil, ergonomic și de foarte bună calitate. Are crom, fier, molibden și carbon în compoziția sa, ceea ce face ca materialul să fie puternic, foarte versatil și uniform ca proprietăți. 

Munca într-o bucătărie profesională este intensă, foarte solicitantă pentru personal, dotările sunt utilizate la maxim, motiv pentru care nu doar dispozitivele culinare, dar și mobilierul existent trebuie să îndeplinească aceleași standarde înalte de calitate.

Cu echipamentele moderne culinare se îmbunătățește calitatea produselor finale, reducându-se foarte mult, inclusiv timpul pentru pregătirea acestora, dar și cel de igienizare al spațiului de lucru.

Designul simplu al dotărilor profesionale realizate din inox (piese de mobilier, aparate de lucru) este la îndemâna personalului angajat, inclusiv de a le curăța mai ușor și mai rapid. Murdăria nu se acumulează pe suprafața acestora și în colțuri, deoarece oțelul din care sunt confecționate este acoperit cu un strat protector. Plus că acizii și substanțele chimice nu atacă structura oțelului.

Un alt bonus oferit unităților HoReCa de către mobilierul din oțel inoxidabil este oferta imensă de tipuri de mobilier profesional ce se găsește acum la distribuitori. De la dulapuri, rafturi, la cărucioare, chiuvete, lăzi frigorifice, blaturi și mese de lucru, sertare, există o paletă de dotări extrem de generoasă dintre care antreprenorii pot alege.

Pentru spălarea acestor piese din metal inoxidabil este nevoie doar de o lavetă moale, umedă, de un detergent pentru inox sau chiar de unul obișnuit pentru vase. Suprafața curățată în mod regulat va simplifica mult îndepărtarea rapidă a petelor de grăsime și a resturilor de alimente rămase în urma procesului de gătire.

Pentru ce spații sunt potrivite piesele de mobilier realizate din oțel inoxidabil?

Cel mai adesea, mobilierul din oțel inoxidabil este utilizat în restaurante, bucătării, bistrouri, deși va funcționa bine și în alte multe tipuri de afaceri. 

Vrei mai multe informații? Ți le pot da specialiștii de la TC Romania Crown Cool. De la compania amintită poți și comanda ulterior piesele de mobilier inox care îți sunt necesare în bucătăria ta profesională! 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare