Comunicate de Afaceri

Canapele extensibile: după ce să te uiți

Gama foarte variată de canapele extensibile mai mult încurcă decât să ajute, așa că am pregătit câteva tips&tricks pe care le recomandăm cu tărie.

Pleacă totuși de la ideea că nu există canapeaua perfectă. Aceasta va fi o sumă a compromisurilor pe care le vei face. Însă acest lucru nu este chiar atât de rău. Modularitatea unei canapele extensibile se va potrivi mai mult ca sigur sufrageriei tale. Drept urmare, iată patru lucruri după care trebuie să te uiți atunci când cauți o canapea extensibilă:

Spațiul pe care îl ai la dispoziție și dimensiunea canapelei

Dacă ai un living mai mare, ai dreptate în a alege o canapea care să suplinească spațiul gol și care să aducă un plus de confort și utilitate în casa ta pentru fiecare membru al familiei. Eventual, poți alege o canapea extensibilă, care să devină și pat de oaspeți atunci când vei avea musafiri. Dacă ai un living mai mic, opțiunile îți sunt restrânse de spațiul disponibil, pentru că trebuie să te gândești și la măsuța de cafea și celelalte piese de mobilier din cameră. Gândește spațiul din living în funcție de canapea și adaugă în jurul ei celelalte elemente.

Materialele canapelei extensibile

Din nou, trebuie să ții cont de utilitatea pe care vrei s-o dai canapelei extensibile, atunci când alegi materialul. Cel mai probabil, însă, vrei să scoți maximul de utilitate din canapeaua ta și atunci tapițeria este cea mai recomandată. Pielea arată bine pe canapele dar nu este foarte confortabilă atunci când o vei folosi ca pat, iar așternuturile nu se așează deloc bine pe ea. Singurul plus al pielii față de tapițerie în privința materialului canapelei extensibile este ușurința în curățare. Dincolo de suprafață se află și materialele de umplutură, cele responsabile de personalitatea și confortul unei canapele extensibile

Culoarea canapelei extensibile

Deși probabil vei dori să ai o canapea într-o culoare complementară cu restul livingului, nu-ți fie frică să îndrăznești mai mult. Poți alege o culoare dinamică sau chiar un model print. Canapeaua ta ar putea aduce un plus de personalitate într-un stil la care nu te așteptai. Și ar ieși în evidență, devenind piesa centrală a camerei nu doar prin prisma așezării, ci și a aspectului.

Mecanismul de extindere și spațiul de stocare

Nu în ultimul rând, trebuie să fii pragmatic – alege o canapea extensibilă care se mulează pe nevoile tale de depozitare și care este ușor de operat, mai ales dacă ai frecvent oaspeți.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Emi Emilio

Cauta

Categorii populare