Comunicate de Afaceri

Care este durata de viață a gazonului sintetic?


Terenurile de sport amenajate cu gazon sintetic rămân, de asemenea, intacte în ciuda cauza vremii schimbătoare și a zilelor de utilizare continuă. Majoritatea producătorilor garantează 8 ani pentru utilizarea gazonului artificial.


La Atlas Sport, gazonul sintetic va fi instalat de profesioniști calificați și fabricat la cea mai înaltă calitate. Gazonul sintetic are o calitate certificată, este testat independent și proiectat pentru performanțe specifice sportului sau sporturilor alese.
Pentru a profita pe deplin de beneficiile gazonului sintetic și de a-i prelungi longevitatea, întreținerea și reparațiile de rutină ar trebui să fie efectuate de profesioniști cu experiență în construcțiile sportive, specializați în gazon sintetic.
Noi, echipa Atlas Sport avem experiență și expertiză tehnică pentru a efectua o anchetă detaliată a sistemului de gazon sintetic existent, identificând oportunități de îmbunătățire a stării terenului și de extindere a capacității sale de utilizare.
Durata de viață a terenului sintetic depinde de frecvența de utilizare, însă cu gazonul oferit de noi vă puteți aștepta la un gazon de înaltă calitate, care va dura mai mult decât a oricărui alt producător din industrie.
Dacă sunteți interesat să instalați un gazon sintetic de cea mai bună calitate, cu o durată mare de viață, vă stăm la dispoziție.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare