Comunicate de Afaceri

Care sunt avantajele detinerii acasa a propriei masini de facut inghetata?

Am intrat brusc in atmosfera incendiara de vara, temperaturile au crescut pana la limita suportabilitatii si cautam permanent solutii pentru a ne racori.

Dincolo de cautarea asidua a unor locuri cat mai umbroase atunci cand suntem nevoiti sa ne deplasam prin orasul care parca a luat foc, dusuri repetate, utilizarea aerului conditionat, hidratare eficienta, weekend-uri la piscina, haine racoroase, palarii care sa ne apere de soare etc, sigur vom apela cu totii, mici sau mari, la racorirea  binefacatoare oferita de o inghetata.

Si cum acest desert minunat poate da un soi de dependenta, in special vara, atunci sigur vom dori sa fim cat mai aprovizionati la acest capitol. Putem opta in acest sens la sortimentele diverse din comert sau sa ne straduim sa realizam retete de inghetata delicioasa „in regie proprie”.

Iar in ceea ce priveste cea de-a doua varianta, avem la dispozitie fie maiestria personala in realizarea inghetatei de casa sau putem sa ne bazam pe precizia unor aparate de inghetata

Daca nu ne numaram printre cei cu veleitati certe in prepararea cu propriile maini a acestui desert racoros, nu suntem multumiti de rezultatul final, care nu s-a imbunatatit desi am exersat retetele frecvent sau pur si simplu vrem sa ne bucuram de inghetata repede si fara efort, atunci cu siguranta masina de facut inghetata este solutia salvatoare.

Iar principalele argumente care va vor convinge ca va trebuie acest aparat sunt urmatoarele. In primul rand, ne vom putea bucura de inghetata in scurt timp, intre 20 si 60 de minute, in functie de sistemul de racire al echipamentului, respectiv activa sau pasiva.

Efortul personal se va rezuma doar la introducerea in bolul masinii de facut inghetata a ingredientelor pe care le-am ales sa compuna acest dulce racoros. Deci avem si libertatea de a decide proportiile dupa preferinta noastra, pentru ca rezultatul final sa fie cum ni-l dorim.

Nu vom mai simti in inghetata acele cristale de gheata pe care oricat ne-am stradui  procedand manual nu vom reusi sa le eliminam din textura acestui desert. Astfel, ne vom putea bucura de o cantitate generoasa de inghetata cremoasa, fara ace de gheata, sanatoasa, apetisanta, fara potentiatori de arome si tot felul de E-uri asa cum se gasesc in inghetatele din comert.

Totodata, vom face si un pic de economie, pe care o putem evalua singuri, calculand cat am fi platit achizitionand frecvent din magazin aceeasi cantitate pe care o vom realiza acasa, cu ajutorul aparatului de facut inghetata.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare