Comunicate de Afaceri

Care sunt beneficiile achiziţiei unor compactoare manuale de deşeuri

Cei mai multi proprietari sau antreprenori aleg să manipuleze şi să colecteze gunoiul într-un mod destul de greşit din punct de vedere ecologic, iar folosirea unor compactoare manuale  nu numai că aduce avantaje utilizatorlor, ci şi mediului înconjurător.

De la plasarea gunoiului în coş sau în tomberon şi ridicarea acestuia de o firmă specializată şi până la folosirea unui compactor manual nu este decât un pas. Compactoarele manuale de gunoi pot fi folosite în mod regulat în procesul de eliminare a deşeurilor atât de către persoanele care dețin o casă, cât si de proprietarii companiilor.

Economie de bani şi timp cu ajutorul compactoarelor manuale

Utilizatorii de compactoare manuale îşi vor recupera investiția iniţială în timp. Atunci când gunoiul menajer este compactat cu ajutorul unui astfel de dispozitiv înainte de a-l transporta la containerul de gunoi exterior sau înainte de a-l duce la o firmă specializată în reciclarea deşeurilor, este important de avut în vedere toate beneficiile acestei investiţii.

Cu alte cuvinte, un compactor manual ajută utilizatorii să facă economie de bani pentru că vor reduce în mod drastic numărul de saci de gunoi şi pentru că nu vor mai fi nevoiţi să plătească pentru mai multe coşuri de gunoi sau tomberoane.

În plus, vor face economie de timp şi vor gestiona mai uşor stocul de deşeuri, astfel încât nu va fi nevoie să aştepte până când se acumulează atât de multe deşeuri încât nu încap în coş până la ziua de colectare.

Compactoarele manuale ajută la crearea unui mediu mai sănătos acasă sau în cadrul firmei

Fără doar şi poate, un alt avantaj al compactoarelor manuale îl reprezintă şi crearea unui mediu sănătos acasă sau la firmă. O cantitate mare de deşeuri poate afecta atât membrii locuinţei, cât şi siguranţa angajaţilor şi sănătatea acestora, pentru că deşeurile în exces atrag bacterii si cresc riscul îmbolnăvirii. Pe de altă parte, când deşeurile sunt compactate, acestea sunt mult mai uşor de eliminat, iar problema excesului de deşeuri dispare în mod automat.

Importanța compactoarelor manuale

Compactoarele manuale joacă un rol important pentru sănătatea membrilor familiei, a angajaţilor şi reprezentanţilor firmei, pentru sănătatea membrilor din societate şi pentru întreaga planetă, în general. Deşi pare greu de crezut, aceste dispozitive protejează intregul mediu – oricine se poate informa din mediul online şi de la TV cu privire la pericolul pe care PET-urile goale aruncate la întâmplare afectează.

De asemenea, pentru că afacerile moderne sunt în permanenţă căutare de metode inovative de a economisi bani şi de a gestiona deşeurile, reprezentanţii acestora au învăţat în timp că pot face bani şi din deşeuri, mai ales dacă sunt vândute la companii specializate sub formă de baloţi.

Nu în ultimul rând, dacă deşeurile vrac reprezintă un cost suplimentar pentru companie, deşeurile balotate reprezintă un venit în plus pentru IMM-uri.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare