Comunicate de Afaceri

Carucioare de copii GRACO la super oferta doar la Babyneeds

Modelele noi de carucioare de copii Graco Evo “Born in USA” au cucerit deja toti parintii, reusind sa ajunga numarul 1 ca unitati vandute. Usoare, foarte accesorizate si extrem de ergonomice, carucioarele de copii Graco devin din ce in ce mai cautate de parinti, fiind apreciate in toata lumea.

Modelele de carucioare de la Graco nu au nevoie de foarte multe recomandari, pentru ca se recomanda singur, ele fiind cunoscute de zeci de milioane de parinti din intreaga lume. La Babyneeds veti gasi colectia 2015 de carucioare de copii Graco pe acest link: https://www.babyneeds.ro/plimbare-relaxare/carucioare/filtre/marca-graco , colectie care se remarca prin modelul EVO. Model usor, ergonomic si disponibil intr-o paleta cromatica atractiva.
<h2>Caracteristici ale carucioarelor Graco</h2>
<ul>
<li>Dispun de scaun sport reversibil care se poate orienta in fata sau spre spate</li>
<li>Dispun de o pliere compacta foarte mare pentru lucrurile bebelusului sau pentru cumparaturi</li>
<li>Carutul este foarte usor de condus. Rotile se pot roti la 360 de grade</li>
<li>Caruciorele de copii EVO pot fi cumparate in varianta sport, 2 in 1 sau 3 in 1. Cel in varianta 2 in 1, vine la pachet cu o scoica pentru scaunul auto, iar cel 3 in 1 vine la pachet cu landou si scoica pentru scaunul auto.</li>
</ul>
Babyneeds este unul dintre cele mai renumite magazine online cu produse si articole pentru copii si unul dintre putinele unde poti cumpara noile modele de carucioare de copii Graco. Foarte multe alte modele de carucioare pentru copii sunt disponibile la preturi destul de mici comparative cu alte magazine mai mari.

<strong>DESPRE babyneeds.ro</strong>

Babyneeds.ro este magazinul online cu o gama larga de produse potrivite pentru fiecare etapa a dezvoltarii armonioase a unui bebelus. Magazinul le pune la dispozitia clientilor accesorii pentru masa celui mic, camera bebelusului, confortul mamicii, curatenie, jucarii si cadouri, plimbare si relaxare, precum si articole destinate sigurantei bebelusului. Pentru comenzi online, completati formularul prezent pe pagina online sau trimiteti un mesaj, la adresa de e-mail office@babyneeds.ro. De asemenea, personalul magazinului va sta la dispozitie si la numerele de telefon 0726.817.023 si 0740.672.091.

###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare