Comunicate de Afaceri

Carusel de bebe: top 3 carusele marca Ilbambino.ro sub 99 RON

Caruselul de bebe este un accesoriu a carui importanta nu o cunosc decat parintii care utilizeaza sau au utilizat unul. Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda folosirea unui carusel de patut inca din primele nopti in care bebelusul doarme acasa. Deoarece parintii trebuie sa achizitioneze o multitudine de obiecte si accesorii inainte de venirea pe lume a bebe, economisirea prin alegerea unor articole aflate la promotii speciale este intotdeauna binevenita. Magazinul Ilbambino detine o gama larga de modele de carusel pentru bebe aflate la preturi sub 99 RON, astfel incat parintii sa poata faca alegeri avantajoase din punct de vedere al raportului pret/calitate. Acestea pot fi vizualizate aici: https://www.ilbambino.ro/carusele-muzicale-pentru-copii/, in colectia de carusele muzicale pentru patut.

Carusel electric pentru patut Merry go around

Modelul producatorului Baby Care are o gama de 12 melodii si 5 jucarii din plastic ce se rotesc atunci cand caruselul este in functiune. Acest carusel muzical pentru patut necesita doua baterii de tip AA pentru a functiona si poate fi montat atat pe patuturi din lemn cat si pe patuturi din plastic.

Carusel pentru bebe 382MC Pony

Caruselul pentru patut 382MC Pony contine nu mai putin de patru ponei din plus si o minge si o melodie care il va ajuta pe copilas sa se linisteasca atunci cand este mahnit sau agitat si sa il pregateasca pentru un somn linisit. Designul si culorile vii ale jucariile vor atrage atentia prichindelului care va fi uimit sa descopere forme si culori noi. Modelul functioneaza pe baza sistemului rotativ, cu cheita.

Carusel pliabil de bebe marca Chipolino

Un al treilea tip de carusel pentru patut sub pretul de 99 RON este cel realizat de producatorul Chipolino. Spre deosebire de primele doua carusele muzicale pentru patut prezentate mai sus, acesta are trei avantaje. In primul rand, volumul melodiilor poate fi reglat, exista trei nivele ale intensitatii sunetelor. Un al doilea avantaj se refera la functia de vibratii, care poate fi reglata tot pe trei nivele, in functie de intensitate. Acest carusel de bebe contine si un proiector, care va crea o atmosfera speciala atunci cand este pornit caruselul, prin melodiile de leagan si luminile proiectate pe tavan si pereti. Copilasul va fi atras de spectacolul de lumini din camera si va adormi fara sa fie leganat de catre parinti.

Utilizarea unui carusel este foarte utila deoarece permite obisnuirea nou nascutului cu un program de somn stabil si un mod de a adormi simplu, care nu necesita efort din partea parintilor. Dupa o perioada de la inceperea folosirii unui carusel pentru patut, copilasul va fi bucuros sa revada jucariile cu ajutorul carora se va pregati de somn. Anumite modele permit montarea si in carucior, astfel incat jucariile sa il poata insoti pe cel mic si in plimbari. Pe site-ul Ilbambino sunt disponibile modele de carusele muzicale pentru patut potrivite pentru diverse nevoi si bugete disponibile.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ana Maria Raceanu

Comentarii

Cauta

Categorii populare