Comunicate de Afaceri

Caruselele – atracția de la locurile de joacă

Caruselele sunt cele mai populare echipamente rotative de la locurile de joacă. Sunt destinate copiilor, aceștia putând să stea așezați pe scaunele speciale în timp ce alți copii sau adulțîi îi împing pentru a se roti. Este important și recomandat ca ce mici să fie întotdeauna supravegheați. Dacă sunt utilizate corect, acestea pot avea mai multe beneficii pentru copii, fiind extrem de terapeutice.
Acest lucru se datorează faptului că le oferă copiilor încredere și curaj de fiecare dată când aceștia le folosesc. De asemenea, ajută la dezvoltarea forței lor, pe măsură ce rotesc echipamentul.
Atunci, cavitățile fluide din urechile interioare ating activarea maximă. Acestea trimit mesaje  creierului care au efecte terapeutice.
Acestea îi fac pe copii să se liniștească și să-și îmbunătățească atenția. Adesea, copiilor le este destul de greu să acorde profesorilor atenție deplină și, de fapt, sunt mai susceptibili să fie atenți în sala de clasă după ce s-au jucat pe un carusel la locul de joacă.


În fiecare an, din ce în ce mai mulți copii sunt diagnosticați cu tulburări de deficit de atenție, iar profesorii raportează dificultăți tot mai mari privind agresivitatea la locul de joacă, probleme cu reglarea emoțională și scăderea motivației de a învăța.
Caruselele utilizează mișcarea circulară rotativă în sensul acelor de ceasornic. Această facilitate este cea mai interesantă plimbare pe care orice copil și-ar putea dori-o.
Extazul și bucuria pe care le oferă este un lucru de luat în considerare. Pentru cei mici, aceste momente emoționante sunt atât de necesare pentru creșterea lor ca niște copii adevărați.

Personalizarea cu desene și grafică le fac și mai atractive pentru cei mici
Caruselele sunt distractive pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani; acesta este intervalul de vârstă care se bucură de acest echipament. Acest lucru se datorează caracterului copilului, care este necesar și îi poate ajuta în mod constant în notarea unor cunoștințe motorii de bază. Încurajează creativitatea într-un mediu sănătos și plăcut.
Având în vedere că cei mici au multă energie de joacă, acest echipament a fost transformat într-un echipament generator de energie. Utilizând puterea jocului, acesta consumă energia copiilor pe măsură ce se învârt.

Ce bine e atunci când în parc există un carusel frumos în care joacă parcă nu se oprește niciodată. Așa, parcă îți tot vine să mergi în parc! Un carusel de tip platformă va fi mereu printre primele atracții din parc la care copilul va merge.

Materiale
1. Folosim placă plastică polietilenă, PE proiectată pe calculator. Astfel, caruselul respectă cele mai mici detaliile și devine un obiect minuțios realizat. Partea de plastic este modelată prin turnarea rotativă a LLDPE, Polietilenă Liniară de Joasă Densitate. Grosimea peretelui este mai mare de 6mm. Partea din plastic este frumos colorată și rezistentă la UV, respectând standardele de calitate. De asemenea este antistatică, sigură, rezistentă la intemperii și respectă mediul înconjurator.
2. Turnarea metalului echipamentului de joacă este realizată cu ajutorul unui oțel care respectă standardele internaționale. Se aplică tehnologiile de sudare cu arc de argon și CO2. După procesarea integrală, metalul turnat va fi tratat prin procese de fosfatizare. Suprafața va fi pulverizată cu pudra poliester de exterior tratată la temperatură ridicată. Suprafața devine netedă și foarte rezistentă la UV.

Aplicare
Caruselele se adresează tuturor copiilor de grădiniță, școală, precum și zonelor rezidențiale, a parcurilor de distracții, etc.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare