Comunicate de Afaceri

Casa de expeditie Agnis Trading estimeaza o cifra de afaceri de 10,5 milioane euro in 2009

Ce este o casa de expeditie ?

O casa de expeditie este un liant intre producator, importator sau comerciant, transportatorul de marfa si clientul final. O casa de expeditie ofera servicii complexe de intermediere in transporturi, eliminand pentru partenerii sai o serie de costuri legate de sustinerea unui parc auto propriu – intretinerea autovehiculelor, finantari bancare sau leasing-uri, costuri de personal, costuri cu asigurarile auto si cargo.

Agnis Trading a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri operationala de 9,5 milioane de euro si prevede ca in 2009 aceasta sa creasca cu cel putin 10% si sa ajunga la 10,5 milioane de euro in conditiile in care tarifele de transport au scazut anul acesta in medie cu 15%. Casa de expeditie are in acest moment 50 de angajati, peste 100 de clienti activi si o baza de date de transportatori ce depaseste 4050 de companii.

«Criza ne-a afectat doar partial, fiindca avand o baza de clienti puternici si stabili cum ar fi: Baumit Romania, Dufa Deutek etc., firme cu care colaboram foarte bine de cativa ani deja, am avut posibilitatea sa continuam dezvoltarea business-ului si sa facem fata acestei perioade dificile.” declara Felix Istrate, General Manager Agnis Trading.

Pentru 2009 strategia managerilor casei de expeditie Agnis Trading este aceea de a gestiona cat mai eficient resursele, echipa si parteneriatele pe care le au in acest moment, atragerea unor noi parteneriate strategice- cel mai recent fiind parteneriatul cu unul din liderii modiali in domeniul materialelor de constructii - si, de ce nu, pozitionarea in randul primilor 3 mari jucatori din aceasta piata.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare