Comunicate de Afaceri

Ce cauti articole pescuit sau magazin pescuit?

Selectați o momeală ca niște porumbei, viermi și greieri. Dacă nu sunteți prea iubitori de creaturi care se ridică, rămâneți cu ceva sintetic. Ademenirile seamănă cu momeala propriu-zisă și vor păcăli peștele. Rețineți că momeala vie trebuie păstrată în apă într-un răcitor izolat pentru a rămâne în viață. Majoritatea peștilor mănâncă insecte și viață acvatică, astfel încât magazinele de momeală sau " magazin pescuit "oferă o selecție largă din care să alegeți dacă căutați o experiență de pescuit mai autentică. 
Încercați să obțineți o mare varietate de momeli, astfel încât să puteți schimba configurația în funcție de activitățile peștilor din zonă.
Dacă doriți să prindeți ceva fără să vă folosiți toiagul, încercați să vă captați propria momeală. De exemplu, prinde niște minciuni pentru a ademeni pești care mănâncă pește mai mic, cum ar fi știuca, bascul și walleye.
Dacă te angajezi pentru un anumit tip de pește, cercetează momeala preferată. De exemplu, mulți pești de apă sărată ca creveții. Alți pești mănâncă alimente, de la ouă de somon la slănină și brânză.

Articole pescuit pot fi gasite si online pe site-ul https://www.superpescuit.ro/

Alegeți un răcitor sau o cușcă izolată pentru a păstra peștele prins. Dacă intenționați să păstrați ceea ce capturați, aveți nevoie de multă gheață pentru a nu le strica. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu o găleată de plastic. Adăugați niște gheață de la răcor împreună cu peștele mort. Păstrați peștele bine refrigerat până când aveți șansa de a-i muta în congelator acasă. 
O cușcă de pește este o alegere excelentă pentru păstrarea peștilor vii prinși în apă. Multe colivii servesc, de asemenea, ca niște capcane pentru peștii mai mici, cum ar fi micii.

 Aruncați linia trăgând înapoi și aruncând cârligul înainte. Țineți tija cu mâna dominantă lângă bobină. Folosiți tamburul pentru a regla linia, lăsând aproximativ 15 cm din ea să stea de la capătul tijei. Apoi, prindeți linia pe tijă cu degetul arătător. Pentru a-l arunca, trageți brațul înapoi, astfel încât tija să fie verticală, apoi trageți-o din nou înainte.
Eliberarea liniei depinde oarecum de tipul de tambur pe care îl utilizați, dar dacă aveți o mulinetă închisă cu buton apăsat, treaba este destul de simplă. Apăsând butonul eliberează linia și lăsând-o să o oprească.

Nu trebuie să omori nimic în timp ce pescuiești. Exersați pescuitul și eliberați pescuitul pentru a readuce peștele în apă. Nu veți avea nevoie de piept de gheață decât dacă aduceți momeală vie.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Web it coding srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare