Comunicate de Afaceri

Ce ceasuri accesibile se pot compara cu cele de lux? Iata in ce sa investesti!

Piata accesoriilor de lux este una vasta si selecta, la care au acces numai anumite categorii de persoane. Aceste accesorii sunt caracterizate de o traditie indelungata, de materiale pretioase din care sunt realizate si de o calitate inalta in ceea ce priveste modul de functionare si finsajele. Din aceasta categorie fac parte si anumite marci de ceasuri, recunoscute la nivel mondial. 

Cu toate acestea, pasionati de accesorii de calitate si in special de ceasuri sunt foarte multi, numai ca foarte putini sunt cei care isi permit sa investeasca o avere intr-un accesoriu. Astfel ca cei care au la dispozitie un buget mai modest sunt nevoiti sa alega produse din categorii mai accesibile. Numai ca exista branduri care practica preturi avantajoase la ceasurile produse, dar calitatea si performantele au uimit chiar si pasionatii de ceasuri de lux. Este vorba despre Casio. 

Care sunt cele mai apreciate ceasuri Casio? 

Casio este un brand japonez, care si-a inceput activitatea cu productia de electronice, dar in timp si-a diversificat oferta, adaugand in portofoliul sau si ceasurile de mana. Diferenta dintre ceasurile Casio si celelalte ceasuri existente pe piata la momentul respectiv este una foarte mare, ceasurile Casio au fost primele ceasuri electronice lansate. 

Altfel spus, Casio a inovat sectorul de piata in care a patruns prin dotarea acestor cu functii care nu mai fusasera disponibile pe un astfel de dispozitiv. Si Casio a continuat inovatiile, aducand constant functii si caracteristici noi ceasurilor pe care le producea. 

In acest fel a luat nastere ceasul Casio G Shock, un ceas digital cu un design sport, cu o rezistenta ridicata, inclusiv in apa, pana la 200m adancime. Acesta a fost modelul cel mai apreciat de la Casio, pe care chiar si cei care prefera ceasurile de lux si l-au dorit. 

Tocmai de aceea, producatorul japonez continua sa il mentina in tendinte pe o piata foarte concurentiala, prin adaugarea unor functii extrem de utile oamenilor din ziua de astazi, cum ar fi functii smart, care permit conectarea la telefonul mobil si chiar la o aplicatie special dezvoltata – G-Shok Connected. 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare